ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 20 Δεκεμβρίου 2021

Meteo: Νέα ψυχρή εισβολή την Τρίτη 21/12 - Πτώση της θερμοκρασίας και στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:47:00 μ.μ. | |
Meteo: Νέα ψυχρή εισβολή την Τρίτη 21/12 - Πτώση της θερμοκρασίας και στην Αργολίδα
Να προετοιμαστούμε για τσουχτερό κρύο μας προειδοποιεί το Meteo αφού ο καιρός παραμένει χειμωνιάτικος και αύριο Τρίτη 21/12 με σημαντική περαιτέρω πτώση της θερμοκρασίας και στην Αργολίδα.

Αναλυτικότερα, ψυχρές αέριες μάζες θα επηρεάσουν την Ελλάδα την Τρίτη με αποτέλεσμα την πτώση της θερμοκρασίας σε μεγάλο μέρος αυτής.

Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η πτώση θα γίνει αισθητή κυρίως στα βόρεια, ανατολικά και νοτιοανατολικά ηπειρωτικά καθώς και στα νησιά του Αιγαίου.

Στον χάρτη που ακολουθεί παρουσιάζεται η μεταβολή που αναμένεται στη μέγιστη θερμοκρασία αύριο Τρίτη 21/12 σε σχέση με σήμερα Δευτέρα 20/12. Όπως φαίνεται στον χάρτη, η πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας σε περιοχές της Δυτικής Μακεδονίας, της Θεσσαλίας, της Ανατολικής Στερεάς και της Ανατολικής Πελοποννήσου θα ξεπεράσει τους 5 βαθμούς Κελσίου. 
Οι χαμηλότερες θερμοκρασίες σήμερα Δευτέρα

Παγετός επικρατούσε το πρωί της Δευτέρας στα ορεινά και ημιορεινά της χώρας. Σύμφωνα με τις καταγραφές του δικτύου αυτόματων μετεωρολογικών σταθμών του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr, η χαμηλότερη ελάχιστη θερμοκρασία καταγράφηκε στο Καρπενήσι (Ποταμιά Βουτύρου) και ήταν ίση με -7.4 βαθμούς Κελσίου.

Στον πίνακα που ακολουθεί παρουσιάζονται οι 8 σταθμοί του δικτύου που κατέγραψαν τις χαμηλότερες ελάχιστες.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ