ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου για τις χειμερινές εκπτώσεις: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:02:00 π.μ. | | |
Ο Εμπορικός Σύλλογος Ναυπλίου για τις χειμερινές εκπτώσεις: Μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές
Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου ενημερώνει ότι σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία και δεδομένου ότι οι χειμερινές εκπτώσεις ξεκινούν παραδοσιακά τη δεύτερη εβδομάδα του Ιανουαρίου και διαρκούν μέχρι την τελευταία εργάσιμη του Φεβρουαρίου.

Το χρονικό διάστημα διενέργειας των χειμερινών εκπτώσεων 2022 είναι από τις 10 Ιανουαρίου 2022 έως και 28 Φεβρουαρίου 2022 όπως και η πρώτη Κυριακή των εκπτώσεων (στις 16 Ιανουαρίου)
 
Έτσι και φέτος κατά τη διάρκεια των χειμερινών εκπτώσεων, αναμένεται οι επιχειρήσεις να προσφέρουν μεγάλη ποικιλία προϊόντων σε πολύ χαμηλές τιμές, με άψογη εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό.

Πραγματοποιούμε τις αγορές μας, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα σε ένα απόλυτα ασφαλές περιβάλλον, επιλέγοντας από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες των ειδών.
Στηρίζουμε τη τοπική αγορά , τους φίλους μας, τη γειτονιά μας.

Τέλος ενημερώνουμε ότι Ο Εμπορικός και Επιχειρηματικός Σύλλογος Ναυπλίου , με την απόφαση ΔΣ του Συλλόγου και με αριθμό πρακτικού 296 /8-4-2019, προτείνει να παραμένουν ΚΛΕΙΣΤΑ τα Εμπορικά Καταστήματα τις Κυριακές των Τακτικών Εκπτωτικών Περιόδων. Εάν κάποιο κατάστημα επιθυμεί, μπορεί να είναι ανοιχτά , εφ’ όσον ο Νόμος το επιτρέπει.

ΚΑΛΕΣ ΑΓΟΡΕΣ!!!
ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ