ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Ο Φώτης Οψιμούλης και πάλι Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβούλιο Επιδαύρου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:22:00 μ.μ. | | |
Ο Φώτης Οψιμούλης και πάλι Πρόεδρος στο Δημοτικό Συμβουλιο Επιδαύρου
Με λίγο "διαφορετικό" τρόπο έγιναν σήμερα οι δημαιρεσίες στο Δήμο Επιδαύρου, καθώς η παρουσία του Δημάρχου Τάσου Χρόνη ήταν ηλεκτρονική, λόγω κρούσματος στην οικογένεια του.
 
Μετά από πρόταση του ο Φώτης Οψιμούλης συνεχίζει την θητεία του ως πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Επιδαύρου με ποσοστό πάνω από 90% στους ψηφίσαντες δημοτικούς συμβούλους!

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε ο Ανδρέας Σαρρής με ευρεία πλειοψηφία από την μείζονα αντιπολίτευση ενώ γραμματέας εκλέχθηκε ο Θανάσης Γαλάνης από την ελάσσονα αντιπολίτευση και αυτός με ευρεία πλειοψηφία.
 
Ο Δήμαρχος Επιδαύρου ανέφερε: "Η προηγούμενη επιτυχημένη περίοδος και φυσικά τα ανοιχτά συμβούλια μέσω της πλατφόρμας εγγυώνται την απρόσκοπτη και διαφανή πορεία του δημοτικού συμβουλίου μας, μέχρι το τέλος της θητείας μας."

Στην οικονομική επιτροπή εκλέχθηκαν οι Γιώργος Παύλου , Χρήστος Μαγγέλης, Βαγγελίτσα Σμυρλή και Θανάσης Γαλανης, όπου μαζί με τους ορισμένους με απόφαση δημάρχου Κώστα Γαλάνη και Ιούλιο Λαλιώτη και φυσικά με πρόεδρο τον Δήμαρχο θα αποτελούν τη νέα οικονομική επιτροπή έως την λήξη της θητείας στις 31/12/2023.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ