ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Διαμαρτυρία του Εργατικού Κέντρου Ναυπλίου για την λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας Αργολίδας

Επιθεώρησης Εργασίας
Το Δ.Σ. του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ναυπλίας- Ερμιονίδας έχει εδώ και πολύ καιρό διαμαρτυρηθεί προς το Υπουργείο Εργασίας για την λειτουργία της Επιθεώρησης Εργασίας του Νομού.


Έχει τονίσει στους Αρμόδιους Υπουργούς την παντελή έλλειψη συνεργασίας με τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού. Και έχει ζητήσει να ληφθούν μέτρα για αλλαγή της συμπεριφοράς των υπευθύνων ή διαφορετικά την αντικατάστασή τους.

Έκτοτε δεν συνέβη τίποτα. Ούτε το Υπουργείο έλαβε υπόψιν τις διαμαρτυρίες μας, αλλά ούτε και οι Αρμόδιοι της Επιθεώρησης Εργασίας της Αργολίδας άλλαξαν στάση.

Σήμερα διαπιστώνουμε ότι την ίδια αντίληψη και γνώμη έχουν και οι συνάδελφοι του γειτονικού Εργατικού Κέντρου Άργους, η Διοίκηση του οποίου αποτελείται από έμπειρους συνδικαλιστές που έχουν συνεργασθεί με πολλούς προϊσταμένους της Επιθεώρησης Εργασίας.

Ως εκ τούτου η έλλειψη σωστής λειτουργίας και συνεννόησης με όλους τους εκπροσώπους της Εργατικής Τάξης του Νομού έχει δημιουργήσει ένα μείζον αδιέξοδο που πρέπει άμεσα να αρθεί.

Συντασσόμεθα με τα αιτήματα του Εργατικού Κέντρου Αργολίδας και ζητούμε την άμεση ομαλοποίηση των σχέσεων συνεργασίας Κρατικού μηχανισμού και εκπροσώπων της Εργατικής Τάξης.

Σε αντίθετη δε περίπτωση διατήρησης αυτής της ασυνεννοησίας και δυσαρμονίας, δηλώνουμε ότι θα προβούμε από κοινού όλοι σε ενέργειες που θα είναι πολύ δυσάρεστες για όλους μας.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ ΤΟΥ
ΕΡΓΑΤΟΫΠΑΛΛΗΛΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΝΑΥΠΛΙΑΣ - ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ

Η επιστολή κοινοποιείται προς: 

Υπουργό Εργασίας & Κοινωνικών Υποθέσεων
Κ. Χατζηδάκη Κωστή.

Γενικό Επιθεωρητή Σ.Ε.Π.Ε.
Κ. Βούρτση Χαράλαμπο

Προϊσταμένη Τμήματος Συντονισμού Επιθεώρησης
Εργασιακών Σχέσεων Πελοποννήσου
κα Κεχαγιά Αδαμαντία

Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας

Ε.Κ. Αργολίδας

Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ