ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Εκλογή της Ελένης Γκαμίλη στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 μ.μ. | |
Εκλογή της Ελένης Γκαμίλη στη θέση της Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ερμιονίδας
Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ερμιονίδας, θα ήθελα να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς, τον Δήμαρχο Γιάννη Γεωργόπουλο, για την τιμητική, προς το πρόσωπό μου, πρότασή του.


Ευχαριστώ θερμά, τους συναδέλφους Δημοτικούς Συμβούλους, όλων των παρατάξεων, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με ανέδειξαν Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας. Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτής. Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.

Αντιλαμβανόμενη την ευθύνη που απορρέει από την θέση αυτή αλλά και τις αυξημένες ανάγκες που απαιτούνται για τη λύση των πολλών και σύνθετων προβλημάτων που έχει ανάγκη ο τόπος μας, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ, δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά προς όφελος του τόπου και τον συμπολιτών μας .

Κλείνοντας θέλω να ευχηθώ σε όλους τους συνδημότες μας ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και να τους καλέσω να συνεργαστούν με τη Δημοτική Αρχή για όλα τα φλέγοντα θέματα του τόπου μας.

Ευχαριστώ και πάλι όλους σας !!!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ