ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Ανέλαβε και τυπικά καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:48:00 π.μ. | |
Ανέλαβε και τυπικά καθήκοντα ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Δημήτρης ΣχοινοχωρίτηςΜε λιτό τρόπο έγινε το πρωί της Τετάρτης 12 Ιανουαρίου και τυπικά η παράδοση παραλαβή στην Περιφερειακή Ενότητα Αργολίδας.

Η τυπική τελετή πραγματοποιήθηκε παρουσία του βουλευτή Αργολίδας ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Γκιόλα, του εντεταλμένου σύμβουλου Αθλητισμού Ιωάννη Μαντζούνη, των διευθυντών των υπηρεσιών της Π.Ε. Αργολίδας και δημοσιογράφων στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε. Αργολίδας.

Ο απερχόμενος Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας και Πρόεδρος πλέον του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου Ιωάννης Μαλτέζος ευχαρίστησε τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου που τον πρότεινε για Πρόεδρο του ΠΕΣΥ και τους επί δυο χρόνια συνεργάτες του και υποσχέθηκε πως το ενδιαφέρον του για την Αργολίδα θα είναι αμείωτο.

Ο νέος Αντιπεριφεριάρχης Αργολίδας Δημήτρης Σχοινοχωρίτης ευχαρίστησε τον προκάτοχό του και υποσχέθηκε την πλήρη συνεργασία σε όλα τα επίπεδα και την αμέριστη στήριξη και προσπάθεια για την συνέχιση και ολοκλήρωση των έργων που έχουν δρομολογηθεί στην Αργολίδα από την περιφερειακή αρχή του Π. Νίκα.  

Ο Γιάννης Μαντζούνης τόνισε οτι η συνεργασία που είχαν και θα έχουν οι τρεις για το καλό του τόπου είναι συνεχής και αμείωτη.

  

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ