ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Άργος: Πιστοποιημένοι δικηγόροι αναλαμβάνουν την εκδοσή και απονομή συντάξεων μέσω Ε.Φ.Κ.Α.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:37:00 π.μ. | | |
ΕΦΚΑ
Το πρώτο πιστοποιημένο από τον Ε.Φ.Κ.Α. δικηγορικό γραφείο για έκδοση και απονομή σύνταξης είναι διαθέσιμο στο Άργος. 

Μέσω της σχετικής πλατφόρμας του Ε.Φ.Κ.Α. παρέχεται στους ασφαλισμένους που υποβάλλουν αίτημα συνταξιοδότησης, η δυνατότητα επιλογής της πιστοποιημένης από τον Ε.Φ.Κ.Α. δικηγόρου ΦΑΝΗΣ ΚΟΛΙΚΟΝΙΑΡΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑ, για ταχεία έκδοση της σύνταξής τους.

Η επαγγελματίας δικηγόρος με έδρα στο Άργος, που πέτυχε στις εξετάσεις πιστοποίησης που διενεργήθηκαν από την αρμόδια επιτροπή του Ε.Φ.Κ.Α. έχει εγγραφεί στο Ειδικό Μητρώο Πιστοποιημένων Επαγγελματιών και είναι διαθέσιμη προκειμένου να αναλάβει την απονομή συντάξεων σε ασφαλισμένους του Φορέα. Συγκεκριμένα έχει την δυνατότητα να αναλάβει συνταξιοδοτικές υποθέσεις του πρώην Ι.Κ.Α., πρώην Ο.Γ.Α. και πρώην Ο.Α.Ε.Ε. που αντιστοιχούν στο 75% του συνολικού αριθμού αιτήσεων κάθε μήνα.

Οι πιστοποιημένοι δικηγόροι και λογιστές, επιστρατεύτηκαν από τον Ε.Φ.Κ.Α. προκειμένου να συνδράμουν στην ταχεία απονομή συντάξεων. Κατόπιν κατάλληλης εκπαίδευσής τους και επιτυχίας στις σχετικές εξετάσεις υψηλών απαιτήσεων, οι πιστοποιημένοι ιδιώτες επαγγελματίες αναλαμβάνουν με υπευθυνότητα και συνέπεια την ορθή και ταχεία απονομή σύνταξης στους ασφαλισμένους των ανωτέρω ταμείων.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ