ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Άθληση για όλους στο Κοινωνικό Γυμναστήριο Δήμου Άργους Μυκηνων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:51:00 μ.μ. | |
Άθληση για όλους στο Κοινωνικό Γυμναστήριο Δήμου Άργους Μυκηνων
Το ΝΠΔΔ Κοινωνική Μέριμνα & Αθλητισμός του Δήμου Άργους Μυκήνων ανακοινώνει την λειτουργία του Κοινωνικού Γυμναστηρίου του Δήμου.

Το Δημοτικό Κοινωνικό Γυμναστήριο βρίσκεται επί της οδού Αγίου Κωνσταντίνου (πλησίον του Δημοτικού Πάρκινγκ) 

Το κοινωνικό γυμναστήριο απευθύνεται στους πολίτες οι οποίοι έχουν χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια και αδυνατούν να εγγραφούν σε ιδιωτικά γυμναστήρια. Με την λειτουργία του δίνεται η δυνατότητα στους οικονομικά αδύναμους να ασχοληθούν με την γυμναστική με χαμηλό αντίτιμο. Η συνδρομή είναι 60 ευρώ το εξάμηνο ή 100 ευρώ το χρόνο.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΣΤΟ  2751024039

Οι ώρες λειτουργίας του γυμναστηρίου είναι 10:00-12:00 το πρωί, 17:00-22:00 το βράδυ Δευτέρα με Παρασκευή και Σάββατο 10:00 το πρωί με 15:00 το μεσημέρι


Δικαιολογητικά εγγραφής για το κοινό:

1. Ιατρική γνωμάτευση από παθολόγο ή καρδιολόγο στην οποία θα αναγράφεται σαφέστατα ότι είναι υγιής και ικανός προς άθληση.

2.Μία φωτογραφία και φωτοτυπία ταυτότητας ή διαβατηρίου, άδεια παραμονής για τους αλλοδαπούς .

3. Οι ιατρικές βεβαιώσεις θα πρέπει να έχουν εκδοθεί πρόσφατα και να έχουν διάρκεια ενός έτους, από την ημερομηνία βεβαίωσης του Ιατρού. Χαρτιά με αλλοιωμένα στοιχεία ή παρελθούσα ημερομηνία λήξης δεν γίνονται δεκτά. Τα ιατρικά χαρτιά με ειδικότητα «ΓΕΝΙΚΟΣ ΙΑΤΡΟΣ» γίνονται δεκτά μόνο παθολογικά. Αντίγραφο (φωτοτυπία) ιατρικών βεβαιώσεων από ∆ημόσιους ιατρούς ή κρατικά νοσοκομεία γίνονται δεκτά μόνο εάν είναι νομίμως επικυρωμένα από αρμόδια επίσημη αρχή. Αντίγραφο (φωτοτυπία) ιατρικών βεβαιώσεων από ιδιώτες ιατρούς ή ιδιωτικά διαγνωστικά κέντρα γίνονται δεκτά μόνο όταν είναι επικυρωμένα από ∆ικηγόρο.

4. ΙΑΤΡΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ (Ε.Ε.) μόνο τα επικυρωμένα και μεταφρασμένα ιατρικά χαρτιά γίνονται δεκτά .


ΓΙΑ ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ ΑΠΟ 16 ΕΤΩΝ
1. Ιατρική γνωμάτευση από παιδίατρο ή παθολόγο ή καρδιολόγο στην οποία θα αναγράφεται σαφέστατα ότι είναι υγιής και ικανός προς άθληση
2. Μία φωτογραφία.
3. Πιστοποιητικό γέννησης ή ταυτότητα .
4. Οι ιατρικές βεβαιώσεις θα πρέπει να έχουν εκδοθεί σε πρόσφατο χρόνο και να έχουν ισχύ ένα (1) έτος.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ