ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Καταστροφικός παγετός για δεύτερη νύχτα στην Αργολίδα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:44:00 π.μ. | |
Παγετός στην Αργολίδα
Ακόμα μια καταστροφική για τον αγροτικό κόσμο νύχτα ήταν η χθεσινή στην Αργολίδα καθώς ο υδράργυρος κατρακύλησε για πολλές ώρες κάτω από το μηδέν.

Σύμφωνα με τον σταθμό της ΕΜΥ στην Πυργέλα Άργους η θερμοκρασία έπεσε στους -5 βαθμούς Κελσίου.
Οι αγρότες κάνουν λόγω για ολοκληρωτική καταστροφή καθώς οτι μπορεί να έμεινε αλώβητο από τον χθεσινό παγετό, το αποτελείωσε ο σημερινός.

Στο Άργος η θερμοκρασία έπεσε στους -2,3 βαθμούς, ενώ στο Ναύπλιο στους -3,3 σύμφωνα με το δίκτυο του meteoclub.gr.

Πρόγνωση του καιρού για σήμερα Πέμπτη 27/1

Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες κυρίως στο Αιγαίο. Τοπικές βροχές κατά κανόνα ασθενείς θα σημειωθούν στα νησιά του Αιγαίου, την Κρήτη και την ανατολική Εύβοια. Στα ορεινά της Κρήτης, της Εύβοιας, της ανατολικής Μακεδονίας και της Θράκης θα πέσουν λίγα χιόνια.

Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 6 και στα νοτιοανατολικά 5 με 7 μποφόρ, με εξασθένηση το βράδυ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο κυρίως ως προς τις μέγιστες τιμές της και θα φθάσει στα βόρεια τους 07 με 09 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 09 με 12 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί στα ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες που στα βορειοδυτικά θα είναι τοπικά ισχυρός.

Παρασκευή 28/1

Στην ανατολική και νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες, με σποραδικές βροχές που βαθμιαία θα περιοριστούν στα νοτιοανατολικά και θα σταματήσουν. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος καιρός, με λίγες παροδικές νεφώσεις στα βόρεια. 

Από το απόγευμα και από τα βόρεια θα αναπτυχθούν νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και το βράδυ στα βορειοδυτικά θα σημειωθούν τοπικές βροχές που τη νύχτα θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη δυτική Ελλάδα. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν από τις βραδινές ώρες στα ορεινά της Ηπείρου και της δυτικής Μακεδονίας.

Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ, που βαθμιαία στα ανατολικά θα στραφούν σε νοτιοδυτικούς με την ίδια ένταση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει περαιτέρω άνοδο και θα φτάσει στα βόρεια τους 09 με 11 βαθμούς και στις υπόλοιπες περιοχές τους 12 με 14 βαθμούς Κελσίου. Κατά τόπους παγετός θα σημειωθεί στα κεντρικά και βόρεια ηπειρωτικά τις πρωινές και τις βραδινές ώρες.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ