ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022

Παπα-Λευτέρης Μίχος: Ας με διαψεύσουν οι βουλευτές της Αργολίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:15:00 μ.μ. | |
Παπα-Λευτέρης Μίχος
"Με έκπληξη διάβασα την ανακοίνωση του Νοσοκομείου Άργους, να με διαψεύδει, ότι ουδέποτε μου τέθηκε ζήτημα προμήθειας υλικών για το χειρουργείο της μητέρας μου.


Πρώτον: Δεν θα περίμενε κανείς να δεχθεί το Νοσοκομείο την καταγγελία μου αυτή, ότι ανέβαλε χειρουργείο, διότι δεν υπάρχουν χρήματα για αγορά υλικών.Σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή αποδοχής της καταγγελίας,θα σήμαινε και παραδοχή της κατάρρευσης του συστήματος Υγείας. Άρα η απάντηση του Νοσοκομείου είναι καθαρά πολιτική.

Δεύτερον: Επικαλούμαι τις μαρτυρίες των τριών Βουλευτών του Νομού μας,κ. Ιωάννη Ανδριανού,κ.Ιωάννη Γκιόλα και κ. Ανδρέα Πουλά,οι οποίοι επικοινώνησαν με το Νοσοκομείο του Άργους για να επισπευθεί το χειρουργείο της μητέρας μου και έλαβαν την απάντηση ότι ο προϋπολογισμός του μηνός Ιανουαρίου έχει εξαντληθεί.

Γι’αυτό θα έπρεπε το χειρουργείο να πραγματοποιηθεί με τον προϋπολογισμό του επόμενο μήνα. Αν αυτό δεν είναι αληθές,ας με διαψεύσουν οι βουλευτές.

Τρίτον: Το Νοσοκομείο του Άργους, ας κάνει τον κόπο να διαβάσει τις δεκάδες αναφορές που κυκλοφορούν εχθές και σήμερα στο διαδίκτυο, ότι έχουν συμβεί και σε πολλούς άλλους πολίτες, παρόμοια περιστατικά.
 
Πράγματι, ύστερα από τον σάλο που έχει δημιουργηθεί, σήμερα μου ανακοίνωσαν ότι το χειρουργείο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή."

π. Ελευθέριος Μίχος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ