ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

Παύση άσκησης αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ-eΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:37:00 μ.μ. | | |
Παύση άσκησης αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ-eΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας
Με την υπ’ αριθ. πρωτ. 15186/13.01.2022 Απόφαση του Διοικητή του Ηλεκτρονικού Εθνικού Φορέα Κοινωνικής Ασφάλισης (e-ΕΦΚΑ), παύει στις 31.01.2022 η άσκηση των αρμοδιοτήτων των ανταποκριτών ΟΓΑ – e-ΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας, για θέματα ασφάλισης, συνταξιοδότησης και παροχών των προσώπων του άρθρου 40 του ν. 4387/2016 (ασφαλισμένων του τέως ΟΓΑ).


Η άμεση κατάργηση των κατά τόπους ανταποκριτών, οφείλεται στην έναρξη της παραγωγικής λειτουργίας της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Αργολίδας, με έδρα το Δήμο Ναυπλιέων, στην οποία οι ασφαλισμένοι και συνταξιούχοι ΟΓΑ e-ΕΦΚΑ θα απευθύνονται στο εξής χωρίς τη διαμεσολάβηση των τοπικών ανταποκριτών.

Η Διοίκηση του e-ΕΦΚΑ, στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και απλούστευσης των διαδικασιών, ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Αργολίδας. Με ιδιαίτερο προβληματισμό διαπιστώνουμε τη συρρίκνωση των υπηρεσιών στην επαρχία και συσσώρευσή τους στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Η Δημοτική Αρχή ευχαριστεί τους Ανταποκριτές ΟΓΑ – e-ΕΦΚΑ του Δήμου Ερμιονίδας, οι οποίοι επί σειρά ετών συνέβαλαν τα μέγιστα στην άμεση εξυπηρέτηση των ασφαλισμένων και συνταξιούχων πρώην ΟΓΑ.

Ο Δήμαρχος
Ιωάννης Γεωργόπουλος
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ