ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Ερμιονίδα: Όχι λέει ο Τάσος Τόκας στο κλείσιμο του υποκαταστήματος της Eurobank

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:15:00 π.μ. | | |
Υποκατάστημα  Eurobank
Στην συνεδρίαση της 24ης -01-2022 του ΔΣ του Δήμου Ερμιονίδας, ομόφωνα εγκρίναμε Ψήφισμα Διαμαρτυρίας για το επικείμενο κλείσιμο του υποκαταστήματος της τράπεζας EUROBANK στο Κρανίδι.

Για μια ακόμη φορά γινόμαστε μάρτυρες της υποβάθμισης της περιοχής μας, η οποία δέχεται ένα ακόμη πλήγμα στην προσπάθεια για την ανάπτυξη μετά από ένα μεγάλο διάστημα οικονομικής κρίσης.

Η απόφαση της Διοίκησης της Τράπεζας Eurobank, ότι πρόκειται να κλείσει μεταξύ άλλων και το μοναδικό κατάστημα της Eurobank που εδρεύει στο Κρανίδι, θα αφήσει την τοπική κοινωνία χωρίς ένα τραπεζικό υποκατάστημα το οποίο εξυπηρετεί ολόκληρο τον Δήμο Ερμιονίδας.

Μιας μεγάλης περιοχής που είναι συνυφασμένη με το τουριστικό προϊόν και τις υπηρεσίες του, φιλοξενεί μεγάλο αριθμό ξενοδοχειακών μονάδων και τουριστικών επιχειρήσεων και αποτελεί πόλο έλξης χιλιάδων επισκεπτών ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες,

Τόσο οι πολίτες, όσο και ο επιχειρηματικός κόσμος, αλλά και οι φορείς και οι τοπικές αρχές, αγωνιούμε για τις εξελίξεις και εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκειά μας δεδομένου ότι το κλείσιμο ενός τραπεζικού υποκαταστήματος αλλάζει άρδην το τραπεζικό τοπίο στην περιοχή και θα προκαλέσει σοβαρά προβλήματα στην οικονομία της Ερμιονίδας.

Καλούμε τη Διοίκηση της Τράπεζας να λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του Δήμου μας και να ανακαλέσει την απόφασή της για αναστολή λειτουργίας του καταστήματός της στην Ερμιονίδα.

Επίσης ζητούμε οι αρμόδιοι φορείς να πράξουν τα δέοντα.

Τάσος Τόκας
Δημοτικός Σύμβουλος
Επικεφαλής της ΝΕΔΥΠΕΡ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ