ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022

Μαρία Ράλλη: Με μαθητικό διαγωνισμό ξεκινάει το επετειακό πρόγραμμα των 200 χρόνων από την απελευθέρωση του Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:57:00 π.μ. | | |
Μαρία Ράλλη
Για τα 200 χρόνια από την απελευθέρωση του Ναυπλίου από τον τουρκικό ζυγό ο ΔΟΠΠΑΤ , με την καθοδήγηση του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, έχει σχεδιάσει ένα επετειακό πρόγραμμα, που θα εκτείνεται από τον Ιανουάριο του 2022 έως τον Δεκέμβριο του 2022.

Στο πλαίσιο της εξωστρέφειας του Δήμου Ναυπλιέων , που αποτελεί πάγιο στόχο της Δημοτική Αρχής, ο Δημοτικός Οργανισμός προετοιμάζει μια σειρά εκθέσεων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και επιστημονικών δράσεων για το επετειακό έτος 2022. 

Η συνεργασία με την Εφορία Τιμής και την Εκτελεστική Επιτροπή ,που έχει ορίσει ο Δήμαρχος , θα συμπληρώσει τους επετειακούς εορτασμούς. 

Η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη αναφέρει: "Δεν σας κρύβω ότι η έξαρση της πανδημίας έχει βάλει πολλές φορές "φρένο" σε αισιόδοξα προγράμματα και συναντήσεις με φορείς και συλλόγους. Ωστόσο ,τη δεδομένη στιγμή θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε σε καλύτερο δρόμο κι έτσι δουλεύουμε για να καταρτιστεί ένα προσχέδιο με τις επετειακές εκδηλώσεις του 2022. 

Για τις ανάγκες της υλοποίησης του προγράμματος έχουν ορισθεί ομάδες εργασίας σε διαφορετικούς τομείς και ειδικούς στόχους. Συγκεκριμένα ,ομάδες δημοσιότητας και δημοσίων σχέσεων, εκδόσεων, εκπαιδευτικών, ακαδημαϊκών, καλλιτεχνών, εικαστικών, εκκλησιαστικών και αθλητικών εκδηλώσεων. 

Η πρώτη δράση μας ξεκινά μέσα στο μήνα Ιανουάριο και αφορά ένα εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει μαθητικούς διαγωνισμούς, ζωγραφικής και δοκιμίου με θέμα «Συνομιλώντας το παρελθόν με το παρόν» . 

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθούν και οι περαιτέρω λεπτομέρειες του εκπαιδευτικού προγράμματος από την αρμόδια ομάδα εργασίας. Ολοκληρώνοντας, θέλω να τονίσω ότι σε αυτή την προσπάθεια σας θέλουμε όλους μαζί μας. Ο ρόλος της τοπικής κοινωνίας θα είναι ενεργός και ο συνδετικός κρίκος της εξέλιξης του επετειακού μας προγράμματος. 

Οσονούπω , ελπίζουμε να αρθούν και τα απαγορευτικά μέτρα ώστε να μας δοθεί η δυνατότητα να ολοκληρώσουμε επαφές και συζητήσεις και να είμαστε σε θέση να σας παρουσιάσουμε το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, αλλά και τα μέλη των ομάδων εργασίας. 

Η ιστορία της πόλης μας θα τιμηθεί επάξια , αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει την αιτία και την αφορμή για να δημιουργήσουμε τους δικούς μας άθλους μικροί και μεγάλοι..."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ