ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Ναύπλιο: Με επιτυχία ο "20ος Δρόμος Αργολικού Κόλπου"

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:25:00 π.μ. | | |
Αγώνας δρόμου Ναύπλιο
Στις 10 το πρωί της Κυριακής 13/2  δόθηκε η εκκίνηση του"20ου Δρόμου Αργολικού Κόλπου" στον οποίο συμμετείχαν 513 αθλητές από πολλές περιοχές της Ελλάδας.
Τον αγώνα διοργάνωσαν ο Σύλλογος Βετεράνων Αθλητών Στίβου Ναυπλίου με ψυχη τον παλαίμαχο δρομέα Παναγιώτη Παπαβασιλείου, σε συνεργασία με το ΣΔΥ Αργολίδας και την αιγίδα της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Περιφέρειας Πελοποννήσου και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Συλλόγων Λαϊκού Μαζικού Αθλητισμού και Υπεραποστάσεων (ΕΟΣΛΜΑ-Υ) 
Η απόσταση της διαδρομής που διένυσαν οι αθλητές είναι 15.3χλμ. από το πρώην εστιατόριο Αρδάμη όπου έγινε και η εκκίνηση, την παραλιακή οδό Ναυπλίου Νέας Κίου μέχρι και το Κολυμβητήριο Ναυπλίου όπου έγινε ο τερματισμός
Στον αγώνα θα εφαρμοστηκαν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ, με τμηματικές εκκινήσεις. Κατά την παραλαβή του αγωνιστικού υλικού των αθλητών ζητηθηκε πιστοποιητικό εμβολιασμού για τον covid-19, ή ισχύον πιστοποιητικό νόσησης ή αρνητικό rapid, PCR test 48 ωρών.
Η χρονομέτρηση του αγώνα ήταν ηλεκτρονική (Chip timing)
Δικαίωμα συμμετοχής είχαν οι αθλητές και αθλήτριες από 15 ετών και άνω και έτρεξαν αποκλειστικά με δική τους ευθύνη για κάθε τυχόν τραυματισμό που ενδεχομένως θα μπορούσε να συμβεί.
Για την υγειονομική κάλυψη του αγώνα χρησιμοποιήθηκαν ασθενοφόρα από το ΕΚΑΒ Αργολίδας
Για την ασφάλεια της διαδρομής φρόντισαν τα τμήματα τροχαίας Άργους και Ναυπλίου.Σημεία ανεφοδιασμού υπήρχαν στα 5ο και 10ο χιλιόμετρο. 
Έπαθλα δόθηκαν στους 3 πρώτους ΑΝΔΡΕΣ και στις 3 πρώτες ΓΥΝΑΙΚΕΣ της ΓΕΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ.
Σε όλους όσους τερμάτισαν δόθηκε αναμνηστικό μετάλλιο ενώ το ηλεκτρονικό Δίπλωμα συμμετοχής θα μπορούν την επομένη του αγώνα να το κατεβάσουν από την Ιστοσελίδα του αγώνα: https://sites.google.com/view/agonasargolikoukolpou/
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ