ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2022

Επαναλειτουργία του Κολυμβητηρίου Ναυπλίου από τη Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. | | |
Κολυμβητήριο
Μετά την ολοκλήρωση της ετήσιας συντήρησης και των αναγκαίων επισκευών, το κολυμβητήριό Ναυπλίου λειτουργεί και πάλι από τις 28/02/2022. Οι συντηρήσεις  διήρκεσαν ακριβώς τέσσερις εβδομάδες όπως ήταν το χρονοδιάγραμμα.


Τα τελευταία πέντε χρόνια έγιναν αλλεπάλληλες παρεμβάσεις προκειμένου το κολυμβητήριό να επανέλθει στην κατάσταση που αρμόζει στην πόλη και στους αθλούμενούς . Έγιναν επισκευές και συντηρήσεις στα αποδυτήρια, στην κερκίδα, στον περιβάλλοντα χώρο και στην κολυμβητική δεξαμενή (στεγάνωση, αντικατάσταση πλακιδίων, απομάκρυνση αλάτων).

Επίσης, έγιναν σημαντικές παρεμβάσεις στον μηχανολογικό εξοπλισμό: επισκευή των μοτέρ ανακύκλωσης του νερού, επισκευή των φίλτρων και αντικατάσταση της άμμου των φίλτρων, προμήθεια καινούργιων χλωριωτήρων, αντικατάσταση του λέβητα θέρμανσης (με καινούργιο νέας τεχνολογίας ώστε να εξοικονομείται ενέργεια), επισκευή καυστήρων και εναλλακτών και γενική επισκευή και συντήρηση των σωληνώσεων.

Επίσης, έγινε ανακατασκευή της μικρής πισίνας εκμάθησης με ολική αντικατάσταση της μόνωσης, επισκευή της υπερχείλισης και αντικατάσταση των πλακιδίων.

Τέλος, όλα τα ανωτέρω σε συνδυασμό με την προμήθεια ισοθερμικού καλύμματος σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου, είχαν ως αποτέλεσμα την επαναφορά του κολυμβητηρίου σε συνθήκες πλήρους λειτουργίας καθ’ όλο το έτος. 

"Είμαστε χαρούμενοι και περήφανοι που ένας ακόμα σημαντικός αθλητικός χώρος αποδίδεται στους δημότες και τους επισκέπτες της πόλης στις συνθήκες που αξίζουν στο Ναύπλιο." τονίζει ανακοίνωση του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ