ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2022

Δικαστήρια Ναυπλίου: Σε 4 χρόνια με αναστολή δικάστηκε 32χρονος που πυροβόλησε τους γείτονές του

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:32:00 μ.μ. | | |
Δικαστήρια Ναυπλίου
Η γιορτή του Άι Γιαννιού σε μια γειτονιά στην Κόρινθο πριν από ένα χρόνο, παραλίγο να εξελιχθεί σε τραγωδία.

Όλα κυλούσαν καλά, μέχρι τη στιγμή που ένας 32χρονος άρχισε να καβγαδίζει με τους γείτονες του. Τα αίματα άναψαν και λόγο στο λόγο ήρθαν στα χέρια. Ο 32χρονος όμως δεν έμεινε εκεί: Άρπαξε μια καραμπίνα και άρχισε να πυροβολεί.

Τα σκάγια τραυμάτισαν τους γείτονές του που ήταν σε διπλανό σπίτι από αυτό που γινόταν η φασαρία. Τη μητέρα, τον πατέρα, και το μωρό τους.

Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ, με το δράστη να συλλαμβάνεται και τους τραυματίες να μεταφέρονται στο νοσοκομείο.

Ο 32χρονος το πρωί της Τετάρτης 16 Φεβρουαρίου δικάστηκε στο Ναύπλιο και η ποινή του 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή για απόπειρα ανθρωποκτονίας και σωματικές βλάβες.

Ο δικηγόρος του Γιάννης Μπαρκαγιάννης, δήλωσε:

«Ζήτησε συγνώμη για την πράξη του και εδειξε την έμπρακτη μεταμέλεια του στεκόμενος δίπλα στους τραυματίες από την πρώτη στιγμή. Ο ισχυρισμός του ήταν ότι δεν ήθελε να κάνει κακό σε κάποιον και ότι πυροβόλησε στον αέρα. Είναι δίπλα στην οικογένεια σε οτιδήποτε χρειαστεί. Οι ισχυρισμοί του εισακούστηκαν γι αυτό και δόθηκε αναστολή στην ποινή του και είναι ελεύθερος».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ