ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Αποκριάτικα δρώμενα αυτό το Σαββατοκύριακο στο Δήμο Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:58:00 μ.μ. | |
Απόκριες
Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ γνωστοποιούν ότι για μια ακόμα χρονιά, σύμφωνα με τα σημερινά επιδημιολογικά δεδομένα και τις κείμενες διατάξεις προσανατολίζονται με λογική, σύνεση και υπευθυνότητα, ώστε οι Απόκριες να περιοριστούν σε συμβολικές δράσεις.


Γι’ αυτό ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ ως αρμόδιο Νομικό Πρόσωπο, σεβόμενοι την δημόσια υγεία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συγχρόνως κατανοώντας την ανάγκη των δημοτών να γιορτάσουν τις απόκριες προτίθενται να πραγματοποιήσουν επιλεκτικές δράσεις, που θα συμβολίζουν την ταυτότητα της πόλης μας αλλά και του Δήμου μας γενικότερα με ιδιαίτερη έμφαση στα παιδιά.

Ως εκ τούτου οι Τοπικές Κοινότητες, οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι, τα Σχολεία σε συνεργασία με τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, θα πραγματοποιήσουν αποκριάτικα δρώμενα σεβόμενοι τη δημόσια υγεία και τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα κατά του covid-19.

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Ασίνη
Ώρα 19:00

Η Τοπική Κοινότητα Ασίνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ασίνης διοργανώνουν αποκριάτικο γλέντι στην πλατεία του χωριού.

Ελάτε να διασκεδάσουμε!!!

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2022


Κάντια

Ώρα 18:00

Ο Πολιτιστικός Εξωραϊστικός και Μορφωτικός Σύλλογος Κάντιας αναβιώνει το έθιμο με γαϊτανάκι και φωτιές στον προαύλιο χώρο του πρώην Δημοτικού Σχολείου Κάντιας με μουσική, χορό και πολύ κέφι!

Αγία Παρασκευή - Τσέλο

Ώρα 19:00

Η Τοπική Κοινότητα Ασίνης και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγίας Παρασκευής – Τσέλο πραγματοποιούν αποκριάτικο ξεφάντωμα στην πλατεία του χωριού με φωτιές, μουσική και χορό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ