ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

«Το ξύπνημα της Άνοιξης»: Δράση από την «πειραματική σκηνή» του ΔΟΠΠΑΤ για Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:04:00 μ.μ. | | | |
Άνοιξη
Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ναυπλιέων και του ΔΟΠΠΑΤ, δίνοντας πάντα προτεραιότητα στα παιδιά, η «πειραματική σκηνή» προτείνει την δράση «Το ξύπνημα της Άνοιξης» που αφορά τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ναυπλιέων.


Η παραπάνω δράση περιλαμβάνει μια εθιμική πομπή , εμπνευσμένη από τα λαϊκά δρώμενα της εαρινής περιόδου, με την συμμετοχή παιδικών σχολικών ομάδων σε γειτονιές της πόλης (πλησίον του Σχολείου τους) που θα ψάλλουν τα κάλαντα της χελιδονούς και θα περιφέρουν εορταστικά λάβαρα στολισμένα με λουλούδια και καμπανάκια. Επίσης, προτείνεται και εργαστήρι με την συμμετοχή των μαθητών και των μελών της πειραματικής σκηνής με σκοπό τον από κοινού στολισμό των λαβάρων από τις ομάδες των παιδιών που θα δηλώσουν συμμετοχή.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να πραγματοποιηθούν μέχρι και τις 22.02.2022 ημέρα Τρίτη, με σκοπό η πρώτη συνάντηση να πραγματοποιηθεί στις 27.02.2022 ημέρα Κυριακή στο Θεατράκι του ΟΣΕ και ώρα 12.00 μόνο με τους συντονιστές της κάθε ομάδας.

Οι δηλώσεις συμμετοχής εντός προθεσμίας θα μας διευκολύνουν στον προγραμματισμό σχετικά με την προμήθεια υλικών για την παραπάνω δράση.

Το δρώμενο ύστερα και από την ενημέρωση στην τελευταία συνάντηση, θα πραγματοποιηθεί σε ώρα λειτουργίας του Σχολείου 01.03.2022 ημέρα Τρίτη στις 11.00 το πρωί στο χώρο έξω από κάθε Σχολική Μονάδα για την προετοιμασία. Για αυτό το λόγο θα χρειαστούμε για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών και κάποιο δάσκαλο/ συνοδό είτε μέλος του Συλλόγου Γονέων και κηδεμόνων, παράλληλα με το μέλος της πειραματικής σκηνής που θα συνοδεύει την εκάστοτε ομάδα.

Για οποιαδήποτε λεπτομέρεια, παρακαλώ όπως επικοινωνήσετε απευθείας με τις υπεύθυνες του προγράμματος και παράλληλα μας αποστείλετε και την δήλωση συμμετοχής σας.

κα. Αιμιλία Κομνηνού 6976715684

κα. Ρεντούλη Βάλια 6974095451

Το παρόν, έχει κοινοποιηθεί στην σχολική κοινότητα του Δήμου Ναυπλιέων καθώς και στους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου μας, μέσω των διευθυντών.

Η Πρόεδρος του Δ.Ο.Π.Π.Α.Τ
Ράλλη Μαρία
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ