ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Στοπ με ΚΥΑ στις αποκριάτικες παρελάσεις και δημόσιες ψυχαγωγικές εκδηλώσεις

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:49:00 μ.μ. | | |
Απόκριες
Τα νέα μέτρα χαλάρωσης τέθηκαν από το Σάββατο 19/2 σε ισχύ, με το σχετικό ΦΕΚ (ΦΕΚ 766/Β/18-2-2022) να δημοσιεύεται αργά το βράδυ της Παρασκευής. Η ΚΥΑ, όπως αναγράφεται αναλυτικά στο ΦΕΚ λοιπόν, επεφύλλασε μια ...έκπληξη σε σχέση με τις προγραμματισμένες καρναβαλικές εκδηλώσεις.


Όπως αναφέρεται στην ΚΥΑ λοιπόν, απαγορεύεται η διενέργεια αποκριάτικων παρελάσεων και αντίστοιχων υπαίθριων δημόσιων ψυχαγωγικών εορταστικών εκδηλώσεων.

Υπενθυμίζεται ότι οι αλλαγές με τα μέτρα που ισχύουν από το Σάββατο 19/2 είναι αναλυτικά οι εξής:

-Άρση της απαγόρευσης ορθίων στον κλάδο της εστίασης και διασκέδασης

-Επιτρέπεται, η διεξαγωγή ημερήσιων εκπαιδευτικών εκδρομών, διδακτικών και εκπαιδευτικών επισκέψεων, σχολικών περιπάτων που ολοκληρώνονται εντός μιας ημέρας.

-Αύξηση της πληρότητας στα γήπεδα στο 50%

-Εφαρμογή της τηλεργασίας στον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα στο 20% από 50 %.

Εξακολουθεί να ισχύει το περιοριστικό μέτρο στην εστίαση και διασκέδαση μόνο για εμβολιασμένους ή νοσήσαντες για τους εσωτερικούς χώρους, ενώ για τους εξωτερικούς χώρους οι ανεμβολίαστοι μπορούν να παραμείνουν με αρνητικό Rapid test.

Υποχρεωτική παραμένει η διπλή μάσκα ή η μάσκα υψηλής προστασίας σε σούπερ μάρκετ και μέσα μαζικής μεταφοράς, αλλά και η χρήση μάσκας σε κλειστούς και εξωτερικούς χώρους.

Απαγορεύεται η διενέργεια αποκριάτικων παρελάσεων και αντίστοιχων υπαίθριων δημόσιων ψυχαγωγικών εορταστικών εκδηλώσεων.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ