ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2022

Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου: Συμπαράσταση και αλληλεγγύη στο δίκαιο αγώνα των αγροτών

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:04:00 μ.μ. | |
Αγρότες
Η Ομάδα Γυναικών Ναυπλίου, μέλος της ΟΓΕ, ενώνει τη φωνή της με τους βιοπαλαιστές αγρότες και αγρότισσες της περιοχής και καλεί τις γυναίκες των λαϊκών οικογενειών να συμμετέχουν μαζικά, στηρίζοντας τις αγωνιστικές τους πρωτοβουλίες.

Εκφράζουμε την ανησυχία μας για τις εκτεταμένες ζημιές που προκλήθηκαν από τον παγετό και μεταφέρουμε την αγωνία μας για κάθε αγρότη και αγρότισσα που αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απόγνωση ανησυχώντας πως θα τα βγάλει πέρα.

Οι βιοπαλαιστές αγρότες και αγρότισσες συνθλίβονται από τους εμποροβιομήχανους που αγοράζουν τα προϊόντα τους σε τόσο εξευτελιστικές τιμές, που τους στερούν το απαραίτητο εισόδημα για μια αξιοπρεπή ζωή. Την ίδια στιγμή, το αγροτικό εισόδημα συρρικνώνεται και από το κόστος παραγωγής, που σκαρφαλώνει στα ύψη από τις τιμές στο ρεύμα, τους φόρους στο πετρέλαιο, τα χαράτσια, τις πανάκριβες τιμές των απαραίτητων μέσων και εφοδίων για να συνεχίσουν την παραγωγή τους.

Ο αγώνας τους ενάντια σε αυτές τις πολιτικές που συνθλίβουν τις ζωές τους, απαιτεί συστράτευση όλων των λαϊκών δυνάμεων. Από αυτό το κοινό μέτωπο δε μπορούν και δεν πρέπει να λείπουν οι εργαζόμενες, οι άνεργες, οι αυτοαπασχολούμενες γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων και βεβαίως οι γυναίκες της αγροτικής οικογένειας. Γι’ αυτό ενώνουμε την φωνή μας μαζί τους και στηρίζουμε τον αγώνα τους.

Συμμετέχουμε στις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που καλεί ο Αγροτοκτηνοτροφικός Σύλλογος Αργολίδας, την Παρασκευή 11/02 στις 12πμ σε κινητοποίηση στην ΔΕΗ Ναυπλίου και την Κυριακή 13/02 στις 11πμ στο χώρο του μπλόκου.

10/2/2022
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ