ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2022

Κλιμάκιο του ΚΙΝΑΛ με τον Γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη επισκέφθηκε το Άργος και το Ναύπλιο

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:54:00 μ.μ. | | |
Πουλάς
Κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, με τον Γραμματέα του Κινήματος Μανώλη Χριστοδουλάκη τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας Παναγιώτη Βλάχο, τον Ανδρέα Πουλά Βουλευτή Αργολίδας, τον Λεωνίδα Κουτσογιάννη Γραμματέα της Νομαρχιακής Αργολίδας και μέλη του Κινήματος, επισκέφθηκε την αγορά τού Άργους και του Ναυπλίου και ενημέρωσε τον κόσμο για τις προτάσεις του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής κατά του κύματος ακρίβειας που πλήττει καταναλωτές, νοικοκυριά και επιχειρήσεις.
 Προηγήθηκε σύσκεψη στα γραφεία της Νομαρχιακής Αργολίδας και συζήτηση με τα μέλη. Επίσης το κλιμάκιο επισκέφθηκε το Επιμελητήριο Αργολίδας όπου τους υποδέχθηκε ο Φώτης Δαμούλος Πρόεδρος του Επιμελητηρίου και τα μέλη του καθώς και παραγωγικοί φορείς του νομού και δόθηκε συνέντευξη τύπου. 
Ο Βουλευτής και Υπεύθυνος του Κοινοβουλευτικού Τομέα Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Ανδρέας Πουλάς τόνισε το έντονο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι παραγωγοί εσπεριδοειδών λόγω των καταστροφών από τον πρόσφατο παγετό και το κύμα ακρίβειας που μαστίζει την χώρα.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ