ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2022

Η βουλευτής του ΚΚΕ Διαμάντω Μανωλάκου επισκέφθηκε το μπλόκο των αγροτών στην Αργολίδα (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | | | |
Αγρότες σε διαμαρτυρία
Το μπλόκο των αγροτών στο δρόμο των αρχαιοτήτων στο ύψος του Αγίου Γεωργίου στην Αργολίδα επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 22 Φεβρουαρίου η Βουλευτής του ΚΚΕ και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Διαμάντω Μανωλάκου.

Η κυρία Μανωλάκου ενημερώθηκε από τους αγρότες και συζήτησε μαζί τους για τα οξυμένα προβληματα που αντιμετωπίζουν.
Συζητήθηκαν πολλά θέματα που αφορούν την γεωργία και την κτηνοτροφία της περιοχής μας, ενώ η κυρία Μανωλάκου ζήτησε την άμεση αποζημίωση των αγροτών από τον πρόσφατο παγετό. 
Η Διαμάντω Μανωλάκου υπογράμμισε την ανάγκη «να περιοριστεί άμεσα το κόστος παραγωγής», γιατί «ο αγρότης δεν μπορεί να καλλιεργήσει, όταν το κόστος έχει εκτιναχθεί σε τέτοια ύψη». Ανέφερε ακόμη ότι «το ίδιο θα πρέπει να γίνει και με το πετρέλαιο, το οποίο θα πρέπει να χορηγείται αφορολόγητο».
Μιλώντας για τις αυξήσεις στις τιμές του ρεύματος, η κ .Μανωλάκου τόνισε πώς «τίθενται θέματα με τη ρήτρα αναπροσαρμογής για το αγροτικό ρεύμα», η οποία «θα πρέπει να καταργηθεί αμέσως».
Σημείωσε την ανάγκη να επιδοτηθούν τα εφόδια που χρειάζεται ο αγρότης για να καλλιεργήσει και ότι θα πρέπει να καταργηθεί ο ΦΠΑ σε είδη, εφόδια και μέσα.
Έκανε λόγο για «ένα σχέδιο, ένα πρόγραμμα που θα πρέπει να καλύπτει όλες αυτές τις βασικές ανάγκες των αγροτών», ενώ όπως  είπε, «για να υλοποιηθούν όλα αυτά, χρειάζεται και πολιτική βούληση».
Δειτε παρακάτω σε  βίντεο τις δηλώσεις από την επίσκεψη της κυρίας Μανωλάκου στην Αργολίδα:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ