ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Φεβρουαρίου 2022

Καλός ο καιρός τις επόμενες ημέρες - Ανεβαίνει η θερμοκρασία - Νέα κακοκαιρία από την Κυριακή (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:44:00 π.μ. | |
Καιρός
Τελευταία ημέρα σήμερα, Τετάρτη, του κύματος-εξπρές της κακοκαιρίας που επηρέασε αρκετές περιοχές της επικράτειας με την ημέρα να ξεκινάει με τσουχτερό κρύο και βοριάδες.


Όπως εξήγησε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης από σήμερα η κακοκαιρία περιορίζεται καθώς μετατοπίζονται στη χώρα μας υψηλές πιέσεις από τη δυτική Ευρώπη και έτσι τα φαινόμενα θα περιοριστούν από τις Σποράδες και πιο νότια και κυρίως σε Κρήτη, Κυκλάδες και Εύβοια.

Η ουσιαστική βελτίωση του καιρού αναμένεται από σήμερα, Τετάρτη, το απόγευμα και μετά ενώ τα επόμενα 24ωρα «θα δούμε τον υδράργυρο έως και τους 19 βαθμούς Κελσίου» σύμφωνα με τον Κλέαρχο Μαρουσάκη.

Η καλοκαιρία, όμως, όπως είπε ο κ. Μαρουσάκης δεν θα κρατήσει πολύ καθώς από την Κυριακή και κυρίως τη Δευτέρα αναμένεται νέο κύμα κακοκαιρίας με βροχοπτώσεις που θα έρθει στην Ελλάδα από την κεντρική Μεσόγειο.

«Δεν φαίνεται, ωστόσο, να πέφτει η θερμοκρασία, ενώ τα χιόνια θα πέφτουν σε μεγάλα υψόμετρα. Έρχεται, δηλαδή, μια κακοκαιρία με βροχοπτώσεις από την ερχόμενη εβδομάδα» κατέληξε ο Κλέαρχος Μαρουσάκης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ