ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022

Οι Δαναοί Άργους επιβλήθηκαν του Άρι Καλαμάτας

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:07:00 π.μ. | | |
Γυναικείο Μπάσκετ
Ο Άρις Καλαμάτας ξεκίνησε με ήττα τις εντός έδρας υποχρεώσεις του για το το πρωτάθλημα της Α2 μπάσκετ γυναικών, καθώς ηττήθηκε στο πρώτο φετινό ματς με μεγάλη διαφορά από τους αξιόμαχους και καλά διαβασμένους Δαναούς Άργους. 

Ο αγώνας είχε καλό ρυθμό, αρκετές φάσεις μέσα στις ρακέτες και σφυρίχτηκαν πολλά φάουλ από τους διαιτητές.

Τακτική του προπονητή της Καλαματιανής ομάδας, έχοντας απέναντί του μια έμπειρη ομάδα με αθλήτριες με αρκετά μεγαλύτερο μέσο όρο ηλικίας, ήταν – όπως κι ο ίδιος δήλωσε στο τέλος στο Messinialive – να κουράσει τις παίκτριες του Αντώνη Τορβά, χωρίς όμως επιτυχία αφού αυτές εμφανίστηκαν στο παρκέ με διάθεση και είχαν διάρκεια στην απόδοσή τους.

Σε κανένα δεκάλεπτο ο Άρις δεν έδειξε πως μπορεί να διεκδικήσει την νίκη, αφού τα πολλά άστοχα σουτ έφεραν εκνευρισμό κι απογοήτευση με τις φιλοξενούμενες να αγωνίζονται ουσιαστικά και αποτελεσματικά – παρά τις απουσίες δυο βασικών αθλητριών – πετυχαίνοντας κρίσιμα, καλάθια όταν οι γηπεδούχοι πλησίαζαν στο σκορ.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι πως στο τρίτο δεκάλεπτο ο Άρις πέτυχε μόλις 5 πόντους, ενώ η ομάδα του Δαναού ήταν καλά διαβασμένη για το τι θα βρει απέναντί της, με την απουσία της Δανάης Κουτέλα να είναι καθοριστική.

Δεκάλεπτα: 10-13, 18-25 ημίχρονο, 23-43, 37-56 τελικό.

ΑΡΙΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ- ΔΑΝΑΟΙ ΑΡΓΟΥΣ (37-56)
1) 10-13 2) 8-12 3) 5-18 4) 14-13

ΑΡΙΣ: (Μπακογιαννης) Ευτυχιακου, Παπαδημητρίου 11(1) , Μπακου 8(2), Αντωνόπουλου Μ, Στασινου, Μπουζα 2,Χονδρουδάκη 10(1) , Σουτα, Παπαδοπουλου 4(1),Μπρεζερακου, Αντωνοπουλου Β 2
ΔΑΝΑΟΙ: ( Τορβας) Αλμπερτου, Δανουση 14(1) ,Μπαλλα 9,Στρατη 10, Κεχαγια 9(1), Μπακαλη 6, Παπαμάρκου 8.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ