ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Φεβρουαρίου 2022

Η γιατρός Μάρω Κουτρουμπή από το Ναύπλιο επανέφερε στη ζωή ασθενή με ανακοπή

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:10:00 μ.μ. | | |
Γιατρός Μάρω Κουτρουμπή
Το περιστατικό συνέβη στις 3/12/21 στο Κέντρο Υγείας Μεγαλόπολης όπου άντρας 62 ετών με προκάρδιο άλγος διεγνώσθη με οξύ έμφραγμα του μυοκαρδίου από το ιατρικό προσωπικό. 

Άμεσα κινητοποιήθηκε ασθενοφόρο για το ΓΝ Τρίπολης με μοναδικό πλήρωμα την ιατρό Μάρω Κουτρουμπή και οδηγό τον Γρηγόρη Παρασκευάκο. 

Στα μισά, όμως , της διαδρομής ο ασθενής υπέστη καρδιακή ανακοπή με αποτέλεσμα την ακινητοποίηση του ασθενοφόρου στη ΛΕΑ της εθνικής οδού για παροχή πρώτων βοηθειών. 

Μετά από επιτυχείς θωρακικές συμπιέσεις και χορήγηση ρεύματος με απινιδωτή από την ιατρό και τον διασώστη, ο ασθενής επανήλθε στη ζωή και συνεχίστηκε η μεταφορά του στο Παναρκαδικό νοσοκομείο. 

Εκεί, μεταφέρθηκε άμεσα στο καρδιολογικό τμήμα και ακολούθως στο αιμοδυναμικό εργαστήριο όπου αντιμετωπίστηκε επιτυχώς η νόσος του.

Ο ασθενής έλαβε εξιτήριο σε πολύ καλή κατάσταση και ευχαριστεί το προσωπικό του Κέντρου Υγείας Μεγαλόπολης και του Παναρκαδικού Νοσοκομείου. 

Ευχαριστεί ιδιαιτέρως την ιατρό Μάρω Κουτρουμπή και τον οδηγό ΕΚΑΒ Γρηγόρη Π. που του έσωσαν τη ζωή με την άμεση και επιτυχή καρδιαναπνευστική αναζωογόνηση την ώρα της ανακοπής στην εθνική οδό.

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ