ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Προκήρυξη μιας θέσης εργασίας στον Συμβολαιογραφικό Σύλλογο Περιφέρειας Εφετείου Ναυπλίου

Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Ναυπλίου
Ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Περιφέρειας Εφετείου Ναυπλίου, προκειμένου να καλύψει τις υπηρεσιακές ανάγκες του, προτίθεται να προσλάβει έναν (01) διοικητικό υπάλληλο με σύμβαση εργασίας αορίστου χρόνου και για πενθήμερη πρωινή πλήρη απασχόληση.

ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ

Το αντικείμενο της θέσης περιλαμβάνει ενδεικτικά και όχι περιοριστικά τις παρακάτω ενέργειες: Διαχείριση, συντονισμό και διεκπεραίωση υποθέσεων που θα ανατίθενται από την Διοίκηση του Συλλόγου, τήρηση Μητρώου μελών του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Περιφερείας Εφετείου Ναυπλίου, τήρηση πρωτοκόλλου αλληλογραφίας, σύνταξη ηλεκτρονικής αλληλογραφίας, αναφορών και σημειωμάτων για λόγους εσωτερικής ή εξωτερικής επικοινωνίας, η κατάρτιση και τήρηση προγράμματος εργασιών, διαχείριση των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του Συλλόγου, χειρισμός υπολογιστών και ηλεκτρονικών συσκευών γραφείου, έκδοση πιστοποιητικών, παρακολούθηση της ταμειακής - λογιστικής υπηρεσίας του Συλλόγου, τήρηση αρχείων εγγράφων του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Περιφερείας Εφετείου Ναυπλίου και αρχειοθέτηση, διοργάνωση σεμιναρίων και λοιπών εκδηλώσεων.

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

1) Πτυχίο μεταδευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (ΠΕ, ΤΕ, ΙΕΚ),

2) Άριστη Γνώση Χειρισμού Η/Υ στα αντικείμενα: (i) επεξεργασίας κειμένων, (ii) υπολογιστικών φύλλων και (iii) υπηρεσιών διαδικτύου,

3) Γνώση αγγλικής γλώσσας,

4) Βασικές γνώσεις λογιστικής και γνώσεις διαχείρισης οικονομικών στοιχείων και ταμείου.

5) Προηγούμενη τυχόν αποδεδειγμένη σχετική εργασιακή εμπειρία θα συνεκτιμηθεί, όπως και θα συνεκτιμηθούν πρόσθετα προσόντα συναφή με τα καθήκοντα διοικητικού υπαλλήλου.

Οι υποψήφιοι/ες θα πρέπει:

1) Να έχουν ελληνική ιθαγένεια

2) Να είναι διακριτικοί και εχέμυθοι

3) Οι άνδρες μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής της αιτήσεως να έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις ή να έχουν απαλλαγεί νόμιμα από αυτές.

4. Να αποδεικνύεται εγγράφως ότι :

(α) δεν έχουν καταδικαστεί για κακούργημα και δεν έχουν λόγω καταδίκης, στερηθεί τα πολιτικά τους δικαιώματα, έστω και αν έχει λήξει ο χρόνος που ορίστηκε για τη στέρηση,

(β) δεν έχουν καταδικασθεί για κλοπή, υπεξαίρεση (κοινή και στην υπηρεσία), απάτη, εκβίαση, πλαστογραφία, απιστία δικηγόρου, δωροδοκία ή δωροληψία, παράβαση καθήκοντος, συκοφαντική δυσφήμιση ή εγκλήματα κατά των ηθών ή το νόμισμα,

(γ) δεν είναι υπόδικοι και δεν έχουν παραπεμφθεί με τελεσίδικο βούλευμα για κακούργημα ή για πλημμέλημα της προηγούμενης περίπτωσης, έστω και αν το αδίκημα παραγράφηκε,

(δ) δεν υπάρχει κώλυμα από απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη.

Τα παραπάνω προσόντα θα αποδεικνύονται από τους αντίστοιχους τίτλους σπουδών και βεβαιώσεις. Η προϋπηρεσία θα αποδεικνύεται με βεβαιώσεις εργοδοτών ή, επί μη εξαρτημένης εργασίας, με άλλα επικυρωμένα έγγραφα (συμβάσεις έργου, ιδιωτικά συμφωνητικά κ.λ.π.).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλλουν δήλωση ενδιαφέροντος με σύντομο βιογραφικό σημείωμα, επικυρωμένο αντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών, βεβαιώσεις προϋπηρεσίας και κάθε άλλο έγγραφο που θα αποδεικνύει τα παραπάνω τυπικά προσόντα και τυχόν πρόσθετα συναφή με την προκηρυσσόμενη θέση προσόντα.

Οι πληρούντες τα προσόντα θα κληθούν σε συνέντευξη ενώπιον του ΔΣ του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ναυπλίου, όπου θα διερευνηθούν και τα κατά Νόμον γενικά προσόντα διορισμού / πρόσληψης.

Οι αιτήσεις με το βιογραφικό και τα δικαιολογητικά θα στέλνονται ταχυδρομικώς ή θα κατατίθενται αυτοπροσώπως ή δια έτερου προσώπου νομίμως προς τούτο εξουσιοδοτημένου, σε σφραγισμένο φάκελο στο γραφείο του Συμβολαιογραφικού Συλλόγου Εφετείου Ναυπλίου (οδός Άργους και Μ. Ράδου αρ. 2, τκ 21100 Ναύπλιο) και από ώρα 11:00π.μ έως 13:00μ.μ.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκινά από την 01/02/2022 και ολοκληρώνεται την 20/02/2022.

Το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ