ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022

Γαϊτανάκια, κρουστά και μασκαράδες έδωσαν το σύνθημα για τις απόκριες στο Ναύπλιο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:24:00 μ.μ. | | | | |
Απόκριες Ναύπλιο 2022
Με γαϊτανάκια, κρουστά και μασκαράδες ξεκίνησαν  στην πόλη του Ναυπλίου οι εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμο Ναυπλιέων και ο ΔΟΟΠΑΤ για τις φετινές απόκριες.
Την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου ανοίγοντας το Τριώδιο, τα τμήματα του ΔΟΠΠΑΤ και ολιγομελή τμήματα των χορευτικών σωματείων της πόλης ξεκινώντας από την πλατεία Καποδίστρια  περιδιάβηκαν τα σοκάκια της πόλης δίνοντας τον αποκριάτικο ρυθμό.
Η πλατεία Συντάγματος που κατάληξαν τα τμήματα με τους μασκαράδες ηταν γεμάτη κόσμο όπου μικροί και μεγάλοι ενθουσιάστηκαν από την ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.
Παρόντες στην εναρκτήρια αυτή εκδήλωση, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, η Αντιδημάρχος Τουρισμού Νάντια Αναστασίου,η πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μαρία Ράλλη και ο αντιπρόεδρος του Οργανισμού Γιώργος Χατζόπουλος.
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων κ. Κωστούρος δήλωσε: "Ο Δήμος Ναυπλιέων και ο ΔΟΠΠΑΤ ως αρμόδιο νομικό πρόσωπο, σεβόμενοι την δημόσια υγεία και τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συγχρόνως κατανοώντας την ανάγκη του κόσμου και του τόπου μας να γιορτάσει τις Aπόκριες, έχει προβεί στον σχεδιασμό επιλεκτικών δράσεων οι οποίες θα συμβολίζουν την ταυτότητα της πόλης μας αλλά και του Δήμου μας γενικότερα με ιδιαίτερη έμφαση να δίνεται στα παιδιά μας. Την ερχόμενη εβδομάδα θα παρουσιαστεί αναλυτικά το πρόγραμμα των δράσεων."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ