ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022

Τι ανέφερε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων στην συνάντηση του με τον Σπήλιο Λιβανό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:24:00 μ.μ. | | |
Σπήλιος Λιβανός - Δημήτρης Κωστούρος
Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου  στο γραφείο του με τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Σπήλιο Λιβανό παρουσία του Βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού.
Ο κ. Κωστούρος δήλωσε: "Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε πολύ θερμό κλίμα, συζητήσαμε τα μεγάλα προβλήματα που δημιουργήθηκαν από τον παγετό και τις ζημιές που υπέστησαν οι αγρότες του Νομού Αργολίδας. 
Κοινό μέλημα όλων των πλευρών ήταν η έντονη ανάγκη έγκαιρης και δίκαιης αποζημίωσης των αγροτών και των ελαιοκαλλιεργητών.
Επίσης συμφωνήθηκε να υπάρξει προς αυτή την κατεύθυνση στενή συνεργασία για την προώθηση των απαραίτητων μέτρων ελάφρυνσης που θα ανακουφίσουν και παράλληλα θα στηρίξουν την πρωτογενή παραγωγή.
Στην ενδελεχή συζήτηση που πραγματοποιήθηκε έθεσα ένα πλαίσιο συνεργασίας σε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ενώ τόνισα για άλλη μια φορά στον Υπουργό, την ανάγκη του σχεδιασμού για την παραγωγική ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα ενημερώνοντας τον για τα γεωγραφικά πλεονεκτήματα της ευρύτερης περιοχής, που όχι απλά επιτρέπουν αλλά ουσιαστικά επιβάλουν την ανάπτυξη της."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ