ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Μαθητές σχολείων του Ναυπλίου τίμησαν τους ήρωες του 1821

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:59:00 π.μ. | | |
24 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022 ΝΑΥΠΛΙΟΕν όψη της Εθνικής Επετείου της 25 Μαρτίου 1821 μαθητές από τα σχολεία της πόλης του Ναυπλίου κατέθεσαν στεφάνια στο άγαλμα του Πρώτου Κυβερνήτη της χώρας Ι. Καποδίστρια την Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022.
Στην εκδήλωση συμμετείχαν μαθητές, από το 1ο ΕΠΑΛ Ναυπλίου, το 1ο και 4ο Δημοτικό Ναυπλίου, το 1ο και 2ο Λύκειο Ναυπλίου, το 1ο Γυμνάσιο Ναυπλίου, το Εσπερινό Λύκειο Ναυπλίου, μαζί φυσικά με τους καθηγητές και τους εκπαιδευτικούς τους. .
Στην εκδήλωση ήταν παρόντες, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού και Περιφερειακός Σύμβουλος Αργολίδας Ι. Μαντζούνης εκ μέρους της Π.Ε Αργολίδας, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ Μ. Ράλλη εκ μέρους του Δήμου Ναυπλιέων, ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Βασίλειος Πολύδωρας, η Διευθύντρια της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας Κατερίνα Δουράνου κα.  
Επίσης στέψη έγινε από μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου στην Πλατεία Εθνοσυνέλευσης στην προτομή του Δημητρίου Πλαπούτα.
Κατά την διάρκεια των τελετών έγιναν και απαγγελίες ποιημάτων από μαθητές των σχολείων ενώ κρατήθηκε και ενός λεπτού σιγής στη μνήμη των ηρώων του 1821.
Οι εκδηλώσεις έκλεισαν με τον Εθνικό Ύμνο.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ