ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πασχαλινές ευχές

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Καιρός Αργολίδα: Επιτέλους μύρισε άνοιξη - «Καταπληκτικές» συνθήκες την 25η Μαρτίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 12:13:00 μ.μ. | |
Καιρός Αργολίδα
Αισθητά βελτιωμένος ο καιρός σήμερα και στην Αργολίδα που παρά το τσουχτερό κρύο τις πρώτες πρωινές ώρες, κατά τη διάρκεια της ημέρας σημειώνεται άνοδος της θερμοκρασίας με ηλιοφάνεια και ύφεση των ανέμων των προηγούμενων ημερών.


Σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία, γενικά αίθριος προβλέπεται ο καιρός στις περισσότερες περιοχές εκτός από τις Κυκλάδες, την Κρήτη και τα Δωδεκάνησα όπου θα υπάρχουν τοπικές νεφώσεις με πρόσκαιρες βροχές κυρίως στην Κρήτη και λίγα χιόνια στα ορεινά αυτής με βαθμιαία βελτίωση.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 3 με 5 μποφόρ και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο σε όλη τη χώρα και σε αρκετές περιοχές θα φτάσει τους 16 με 18 βαθμούς Κελσίου. Τις πρωινές ώρες στα βορειοδυτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από την ΕΜΥ

Σάκης Αρναούτογλου: Άνοιξη την 25η Μαρτίου

Για «καταπληκτικές» συνθήκες την 25η Μαρτίου κάνει λόγο ο Σάκης Αρναούτογλου καθώς πλέον η κακοκαιρία αποχωρεί αφήνοντας ελάχιστες χιονοπτώσεις στα ορεινά της Κρήτης για σήμερα Πέμπτη.

Την 25η Μαρτίου οι συνθήκες θα είναι «καταπληκτικές», με τη θερμοκρασία να φτάνει σε περιοχές ακόμη και τους 21 βαθμούς Κελσίου:

Προς το απόγευμα, πάντως, υπάρχει μια μικρή αλλά υπαρκτή πιθανότητα να υπάρξουν κάποια σύννεφα στην περιοχή του Έβρου τα οποία ίσως δώσουν κάποια παροδική βροχή μικρής διάρκειας.

Την Κυριακή, υπάρχει πιθανότητα να ψιχαλίσει και να βρέξει στις ηπειρωτικές περιοχές. Δεν φαίνεται να είναι κάτι το αξιόλογο από πλευράς έντασης των φαινομένων. Στις δυτικές περιοχές ίσως σημειωθούν κάποιες μπόρες, προς τις απογευματινές-βραδινές ώρες.

Τη Δευτέρα, τουλάχιστον μέχρι αργά το μεσημέρι, αναμένονται κάποιες τοπικές βροχές στα βορειοδυτικά. Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν, αλλά μόνο σε μεγάλα υψόμετρα, πάνω από τα 1.900 με 2.000 μέτρα, στα βουνά δηλαδή της βορειοδυτικής χώρας.

Στα υπόλοιπα κεντρικά και τα νότια μέχρι και την Κρήτη, δεν αποκαλείται να ψιχαλίσει και να βρέξει, για λίγο, ασθενώς, και τοπικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ