ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2022

Μανώλης Βέμης: Ευτυχώς έχουμε κόρες...

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:39:00 μ.μ. | |
Έλληνας φαντάρος αναχωρεί για την Κορέα το 1950
Κάτι τέτοιο σκέφθηκαν φαντάζομαι οι γονείς που δεν έχουν αρσενικά τέκνα όταν ο κ. πρωθυπουργός στο ερώτημα αν η κυβέρνηση θα στείλει ελληνικό στρατό σε γειτονικές χώρες της Ουκρανίας απάντησε : «Αν ζητηθεί στα πλαίσια του ΝΑΤΟ φυσικά και θα το κάνουμε».

Μάλιστα ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ίδια τηλεοπτική συνέντευξη δήλωσε για το θέμα της αποστολής όπλων ότι η απόφαση ήταν δική του δηλώνοντας «δεν πιστεύω στα συμβούλια πολιτικών αρχηγών»

Αυτό που θα πρέπει ο Έλληνας Πρωθυπουργός να βάζει πάνω από όλα είναι η ασφάλεια και η ευημερία των Ελλήνων πολιτών και των οικογενειών τους. Η στρατηγική, σε ένα τέτοιο τόσο σημαντικό θέμα, όπως η αποστολή πολεμικού υλικού και πιθανή εμπλοκή Ελλήνων στρατιωτών στην ευρύτερη περιοχή του πολέμου της Ρωσίας με την Ουκρανία, δεν μπορεί να είναι ατομική. Είναι απόφαση που θα πρέπει να έχει ληφθεί μετά από διάλογο με όλα τα κόμματα του δημοκρατικού τόξου του ελληνικού κοινοβουλίου.

Πιστοί στις αρχές του ειρηνιστικού κινήματος οι Οικολόγοι ΠΡΑΣΙΝΟΙ ζητούμε σταθερά την άμεση παύση του πολέμου και καλούμε τον Πρωθυπουργό να εγκαταλείψει οριστικά τις σκέψεις αποστολής Ελλήνων στρατιωτών εκτός της χώρας. Αντί αυτού να εντείνει την παροχή ανθρωπιστικής βοήθειας στους δοκιμαζόμενους αμάχους συνανθρώπους μας.

Στη φωτο : Έλληνας φαντάρος αναχωρεί για την Κορέα το 1950. Η μητέρα του ορμά για να τον αποχαιρετήσει.
Ο Μανώλης Βέμης είναι στέλεχος της Περιφερειακή Παράταξης «Πελοπόννησος Οικολογική» και μέλος της Πολιτικής Γραμματείας των Οικολόγων ΠΡΑΣΙΝΩΝ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ