ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Άστατος καιρός με κρύο την Καθαρά Δευτέρα - Πρόγνωση για το τριήμερο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:01:00 π.μ. | |
Χαρταετός
«Βαρύς» αναμένεται να είναι ο καιρός την Καθαρά Δευτέρα, σύμφωνα με τις πρώτες προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης, μετεωρολόγος του Open, επισήμανε σήμερα ότι μετά το τρέχον κύμα κακοκαιρίας ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση την Πέμπτη. Παρά ταύτα, τόνισε, από την Παρασκευή και κυρίως το Σάββατο ο καιρός θα παρουσιάσει μεταβολή, με βροχοπτώσεις και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.
Σε ό,τι αφορά την Καθαρά Δευτέρα, ο κ. Μαρουσάκης είπε ότι τα πρώτα στοιχεία δείχνουν ότι ο καιρός θα είναι άστατος και με χαμηλές θερμοκρασίες, ιδιαίτερα προς τα κεντρικά και βόρεια τμήματα.
Παρόμοια είναι και η πρόγνωση του μετεωρολόγου της ΕΡΤ Παναγιώτη Γιαννόπουλου. Ο κ. Γιαννόπουλος, ερωτηθείς για την Καθαρά Δευτέρα, είπε ότι ο καιρός δεν θα είναι ανοιξιάτικος. «Δεν περιμένουμε κάτι το εντυπωσιακό για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας, όμως θα έχει κρύο ανήμερα. Κοντά στους 14 με 15 βαθμούς στην Αθήνα», ανέφερε.

Καθαρά Δευτέρα: Η πρόγνωση καιρού της ΕΜΥ για το τριήμερο

Ακολουθεί η πρόγνωση της ΕΜΥ για την Παρασκευή, το Σάββατο και την Κυριακή (αύριο, Τετάρτη, θα αναρτηθεί η πρώτη «επίσημη» πρόγνωση για την Καθαρά Δευτέρα):

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 04-03-2022


Στο Ιόνιο, τη δυτική Στερεά, την Πελοπόννησο, την Κρήτη και βαθμιαία στις υπόλοιπες περιοχές, εκτός των νησιών του ανατολικού Αιγαίου και των Δωδεκανήσων, προβλέπονται νεφώσεις, παροδικά αυξημένες, με τοπικές βροχές, και στα ηπειρωτικά ορεινά χιονοπτώσεις.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα γενικά αίθριος καιρός, με λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα είναι στα βόρεια μεταβλητοί ασθενείς και στα νότια δυτικοί 3 με 5 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή περαιτέρω άνοδο ως προς τις μέγιστες τιμές.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες στα ηπειρωτικά, κατά τόπους ισχυρός στα βορειοδυτικά.

ΣΑΒΒΑΤΟ 05-03-2022


Στο Ιόνιο, τα ηπειρωτικά και από το απόγευμα στις Σποράδες, την Εύβοια και τις Κυκλάδες νεφώσεις με τοπικές βροχές. Χιόνια θα πέσουν στα ηπειρωτικά ορεινά. Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες.

Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί-βορειοανατολικοί 3 με 5 και βαθμιαία στα νοτιοδυτικά 6 με 7 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση, κυρίως στα βόρεια.

Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά.

ΚΥΡΙΑΚΗ 06-03-2022


Παροδικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές θα σημειωθούν κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Λίγα χιόνια θα πέσουν στα ορεινά της κεντρικής και βόρειας χώρας.

Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί 3 με 5 και στα νότια 6 τοπικά 7 μποφόρ, με γρήγορη εξασθένηση.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Παγετός θα σημειωθεί τις πρωινές και βραδινές ώρες κατά τόπους στα ηπειρωτικά.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ