ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2022

Η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κ. Δημακοπούλου στην live παρουσίαση των Πανελλήνιων Χειμερινών Αγώνων Κολύμβησης

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 10:08:00 π.μ. | | |
Κατερίνα Δημακοπούλου
Με μεγάλη επιτυχία διοργανώθηκαν από την Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος το τριήμερο 25-27 Φεβρουαρίου 2022 οι Πανελλήνιοι Χειμερινοί Αγώνες Κολύμβησης Ανοιχτής Κατηγορίας (ΟΠΕΝ) 2022 στο Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών (ΟΑΚΑ).
Οι αγώνες αυτοί αποτελούν την μεγαλύτερη χειμερινή κολυμβητική συνάντηση όλων των elite κολυμβητών της χώρας. Συμμετείχαν πάνω από 520 κολυμβητές και κολυμβήτριες υψηλού επιπέδου από περισσότερα από 90 σωματεία όλης της Ελλάδας.

Την live παρουσίαση των αγώνων καθώς και τις συνεντεύξεις των πρωταθλητών αμέσως μετά το τέλος της κάθε κούρσας ανέλαβε και έφερε εις πέρας με μεγάλη επιτυχία η προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου, μετά από πρόταση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδος.
Οι αγώνες κατά κοινή ομολογία ήταν άψογοι οργανωτικά και άρεσαν σε όλους τους αθλητές που έζησαν για πρώτη φορά στην Ελλάδα αγώνες κολύμβησης αντίστοιχου επιπέδου με αυτούς στο εξωτερικό.

Οι επιδόσεις πολλών αθλητών που επετεύχθησαν στους αγώνες αποτελούν όρια για το Ευρωπαϊκό και για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κολύμβησης του 2022. Παράλληλα στους αγώνες έγιναν και αρκετά πανελλήνια ρεκόρ.
Οι αγώνες αυτοί πραγματοποιήθηκαν μετά από 2 χρόνια (καθώς λόγω covid πέρσι δεν έγιναν) και πέρασαν στην ιστορία με μεγάλη επιτυχία! Σηματοδοτούν μια νέα εποχή στην Ελληνική Κολύμβηση με αναβάθμιση του επιπέδου των αγώνων.

Θερμά συγχαρητήρια στην προπονήτρια των Ιπτάμενων Αργολίδας Κατερίνα Δημακοπούλου για την επιτυχία της αυτή.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ