ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Εγκαινιάστηκαν οι ανακαινισμένες εγκαταστάσεις του νέου γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:11:00 μ.μ. | |
Εγκαίνια
Tα εγκαίνια των ανακαινισμένων εγκαταστάσεων του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων, πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022 το μεσημέρι από τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.
Οι εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου ποδοσφαίρου Αγίων Θεοδώρων έγιναν ύστερα από τις σοβαρές φθορές που υπέστη με την καταστροφική κακοκαιρία του “Γηρυόνη” που έπληξε την περιοχή τον Νοέμβριο του 2019.
Είχαν προϋπολογισμό 350.000 ευρώ και αφορούσαν την αντικατάσταση του χλοοτάπητα του γηπέδου, του περιφερειακού τάπητα, καθώς επίσης, σε επισκευές στις κτιριακές εγκαταστάσεις και υποδομές.
Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι Υφυπουργοί Νίκος Ταγαράς και Χρίστος Δήμας, o βουλευτής Κώστας Κόλλιας, η χωρική Αντιπεριφερειάρχης Αθηνά Κόρκα, οι θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, , Τάσος Γκιολής και Χάρης Βυτινιώτης, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Ιωάννης Μαντζούνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γιώργος Οικονόμου, ο Δήμαρχος Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων Γιώργος Γκιώνης ο αντιδήμαρχος Αγίων Θεοδώρων Σπύρος Ράτης, ο Αντιδήμαρχος Πολιτισμού- Αθλητισμού- Τουρισμού Νεολαίας Σάκης Παπαθανασίου και δημοτικοί σύμβουλοι Μαρία Πρωτοπαππά και Γιάννης Καραπανάγος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχάλης Τσιχριτζής, η Ἀλεξάνδρα Δερβένι Διοικητής του Α.Τ. Αγίων Θεοδώρων, o λιμενάρχης Κορίνθου Παναγιώτης Κοντός και κάτοικοι της περιοχής, γονείς και παιδιά.
Η ανακατασκευή του γηπέδου πραγματοποιήθηκε μέσω προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, με χρηματοδότηση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Στο πλαίσιο της αναβάθμισης της ποιότητας των προσφερόμενων υπηρεσιών προς τα Αθλητικά Σωματεία και εν γένει στους αθλητές και τους πολίτες, ο συνθετικός χλοοτάπητας που τοποθετήθηκε στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου πληροί τις προδιαγραφές της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου FIFA και αναμένεται να λάβει το σήμα πιστοποίησης (field certificate), σύμφωνα με το πρόγραμμα “FIFA QUALITY PROGRAMME FOR FOOTBALL TURF – FIFA QUALITY”.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ