ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Πάτρα: Οργισμένος ο κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:36:00 μ.μ. | |
Οργισμένος ο κόσμος έξω από το σπίτι της Ρούλας Πισπιρίγκου
Αναβρασμός επικρατούσε από νωρίς το απόγευμα στη γειτονιά όπου διαμένει η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα.


Με τις πρώτες καταιγιστικές εξελίξεις της ημέρας να κάνουν την εμφάνισή τους το μεσημέρι της Τετάρτης, οι δημοσιογράφοι άρχισαν από νωρίς να κατακλύζουν τους δρόμους γύρω από το σπίτι της οικογένειας στην Πάτρα.

Σταδιακά, άρχισε να συγκεντρώνεται αρκετός κόσμος, με την κατάσταση να γίνεται έκρυθμη. Ενδεικτικό είναι ότι πλήθος κόσμου επιχείρησε να λιντσάρει τη μητέρα της Ρούλας Πισπιρίγκου, που προσπαθούσε να μπει στο σπίτι.

Οι πολίτες χτυπούν τις πόρτες του σπιτιού, ζητώντας από όσους βρίσκονται μέσα να βγουν έξω και να απολογηθούν για τους θανάτους των τριών παιδιών.

Μάλιστα κάποιοι έγραψαν «θάνατος στους παιδοκτόνους» στα παντζούρια.
Δεκάδες άνθρωποι έγιναν μάρτυρες της άφιξης του μικρού μαύρου βαν με τα φιμέ τζάμια από το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής.

Το όχημα σταμάτησε έξω από το σπίτι που μένει η Ρούλα Πισπιρίγκου στην οδό Μπιζανίου, στην Πάτρα, και δύο αστυνομικοί οδήγησαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου στο αυτοκίνητο και έφυγαν. Η μητέρα των τριών κοριτσιών φάνηκε να κρατά στα χέρια της έναν φάκελο.

Αμέσως, γείτονες που ήταν μπροστά στη σκηνή βγήκαν στο δρόμο και μίλησαν στο thebest.gr για το γεγονός.

Η εξέλιξη που οδήγησε στη δίωξη της Πισπιρίγκου

Νωρίτερα είχε διαπιστωθεί η ύπαρξη κεταμίνης στον οργανισμό της Τζωρτζίνας, με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Σωτηρία Παπαγεωργακοπούλου, να δίνει εντολή για την προσαγωγή τής Ρούλας Πισπιρίγκου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του iefimerida.gr, εντοπίστηκε αυτή η τοξική ουσία σε πολύ μεγάλη ποσότητα. Οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. έλαβαν καταθέσεις από τους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι είπαν ότι δεν χορήγησαν στην Τζωρτζίνα αυτή την τοξική ουσία, ούτε κάποιο σκεύασμα που να την περιέχει.

Έτσι, οι υποψίες στράφηκαν προς την πλευρά της μητέρας.

Για τα ευρήματα, ο καθηγητής Τοξικολογίας στο ΑΠΘ Νίκος Ράικος ενημέρωσε σχετικά το Εγκλημάτων κατά Ζωής. Στη συνέχεια ολοκλήρωσε την έρευνα και την παρέδωσε στον Σωτήρη Μπουζιάνη, ο οποίος αναμένεται να συντάξει την πλήρη ιατροδικαστική έκθεση και να την καταθέσει στο Εγκλημάτων κατά Ζωής.

Σημειώνεται ότι η ουσία κεταμίνη χρησιμοποιείται μόνο για πολύ συγκεκριμένες περιπτώσεις, δεν είναι διαθέσιμη στο εμπόριο, ενώ χορηγείται κυρίως για κτηνιατρικούς λόγους.

Η Εισαγγελία Αθηνών άσκησε πριν από λίγο ποινική δίωξη κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου για ανθρωποκτονία από πρόθεση της Τζωρτζίνας, ενώ εκδόθηκε και σχετικό ένταλμα σύλληψης.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ