ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

Καιρός: Δείτε για ποια μέρα λέει ο Σάκης Αρναούτογλου οτι το κρύο θα είναι περισσότερο από την Σκανδιναβία (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:17:00 μ.μ. |
Καιρός
Αγριεύει ο καιρός, με νέο κύμα κακοκαιρίας να χτυπά τη χώρα από σήμερα. Βροχές, χιόνια και κρύο περισσότερο από τη Νορβηγία αναφέρει ο Σάκης Αρναούτογλου.

Σύμφωνα με τον μετεωρολόγο της ΕΡΤ, Σάκη Αρναούτογλου το σκηνικό θα αρχίσει να αλλάζει από τα βορειοανατολικά προς τα νότια, με εμφάνιση ψυχρότερων αέριων μαζών και ενίσχυση των βοριάδων.

Από τη Θράκη και μέχρι αργά το βράδυ της Πέμπτης και στις υπόλοιπες ανατολικές και βόρειες ηπειρωτικές περιοχές ο καιρός θα αρχίσει να «κλείνει».

Σάκης Αρναούτογλου: Τσουχτερό κρύο από αύριο μέχρι και τη Δευτέρα

Από την Παρασκευή (18.03.2022) θα επικρατήσει τσουχτερό κρύο στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, με τη θερμοκρασία να υποχωρεί. Ο υδράργυρος θα διατηρηθεί χαμηλά και το Σαββατοκύριακο (19 – 20.03.2022), λόγω της έλευσης των ψυχρών βοριάδων.

Η Αττική, με τη σειρά της, θα αρχίσει να επηρεάζεται από τη Δευτέρα (21.03.2022), επειδή οι χιονοπτώσεις θα κατηφορίσουν νοτιότερα. Αυτό σημαίνει ότι ενδέχεται να χιονίσει σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές του Λεκανοπεδίου.

Ο Σάκης Αρναούτογλου, πάντως, λέει πως τη Δευτέρα (21.03.2022) το κρύο στην Ελλάδα, θα είναι εντονότερο σε σχέση ακόμη και με χώρες της Σκανδιναβίας, όπως η Σουηδία και η Νορβηγία!
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ