ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Βελτιώνεται ο καιρός το επόμενο διήμερο - Νέα κακοκαιρία από την Πέμπτη

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 7:25:00 μ.μ. |
Ηλιοφάνεια
Ένα νέο κύμα κακοκαιρίας με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της θερμοκρασίας, τις βροχοπτώσεις, τις χιονοπτώσεις ενδεχομένως και σε χαμηλά υψόμετρα, καθώς και την ενίσχυση των ανέμων, αναμένεται από την Πέμπτη 17/3, σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr.


Έως τότε, γενικά καλές καιρικές συνθήκες και άνοδος της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν στην χώρα κατά την Τρίτη και την Τετάρτη. 

Το επόμενο διήμερο αναμένεται ηλιοφάνεια σε μεγάλο μέρος της χώρας, ενώ πρόσκαιρες τοπικές νεφώσεις θα υπάρχουν κυρίως στα δυτικά, στα βόρεια, στην Ανατολική Στερεά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη. Σποραδικές και ασθενείς βροχές θα σημειωθούν στα δυτικά και βόρεια μετά το μεσημέρι της Τετάρτης.

Παράλληλα η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο, φτάνοντας κατά τόπους τους 17 έως 18 βαθμούς Κελσίου το μεσημέρι της Τετάρτης. 

Στην Αθήνα η μέγιστη θερμοκρασία αναμένεται να είναι 12-13 βαθμοί την Τρίτη και 14-15 βαθμοί την Τετάρτη, ενώ στη Λάρισα μπορεί να φθάσει και τους 18 βαθμούς.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ