ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Ξεκινούν και πάλι τα εκπαιδευτικά προγράμματα από τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ"

"Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ"
Μετά από διετή απουσία, λόγω της πανδημίας, ο Προοδευτικός Σύλλογος Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" θα ήθελε να επανέλθει με δειλά και προσεκτικά βήματα, τηρώντας όλα τα ισχύοντα μέτρα, σε δράσεις που είχαν ατονήσει. 

Μία από αυτές τις δράσεις είναι η πραγματοποίηση εκπαιδευτικών προγραμμάτων που αφορούν στην Τοπική Ιστορία και περιλαμβάνουν: 

1. Επίσκεψη στην αίθουσα Πολιτισμού τον Συλλόγου. 

2. Την γνωριμία της πόλης μέσω του φωτογραφικού και ιστορικού αρχείου του Συλλόγου μας 

3. Την γνωριμία με την βενετσιάνικη μάσκα, δραστηριότητα που πραγματοποιείται στο κτήριο του Συλλόγου — Σταϊκοπούλου 52 στην παλιά πόλη τον Ναυπλίου και 

4. Την ανακάλυψη και εξερεύνηση των οδωνυμικών τον Ναυπλίου.

Τα εκπαιδευτικά προγράμματα απευθύνονται σε μαθητές της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των σχολικών μονάδων της πόλης μας, της Αργολίδας αλλά και σχολικών μονάδων της Επικράτειας. 

Ο Σύλλογός μας ανακοινώνει ότι και κατά την τρέχουσα σχολική χρονιά 2021 — 2022 θα πραγματοποιούνται εκπαιδευτικά προγράμματα. 

Υπεύθυνη για τα εκπαιδευτικά προγράμματα είναι η κυρία Τίνα Γκιόλα - μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου - με την οποία, προκειμένου να καθορίζονται οι λεπτομέρειες των επισκέψεων, οι υπεύθυνοι καθηγητές των σχολείων μπορούν να έρχονται σε επικοινωνία καθημερινά στο τηλέφωνο 27520 24520 τον Προοδευτικού Συλλόγου Ναυπλίου "Ο ΠΑΛΑΜΗΔΗΣ" και κατά τις ώρες 11.00' έως 13.00' και στο προσωπικό τηλέφωνο της κυρίας Τ. Γκιόλα - 6974993433.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ