ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Γιατί η Μαρία Ράλλη υποδύθηκε την "μεθυσμένη" οδηγό

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:38:00 μ.μ. | |
Πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής
Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής στο Ναύπλιο  συνεχίζει την λειτουργία του, γεμίζοντας με παιδικές χαρούμενες παρουσίες.

Σήμερα, η Πρόεδρος του ΔΟΠΠΑΤ και των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου Ναυπλιέων κ. Μαρία Ράλλη συμμετείχε ενεργά στην εκπαίδευση των μικρών παιδιών, υποδυόμενη την οδηγό υπό την επήρεια αλκοόλ , θέλοντας οι εκπαιδευτές να διδάξουν στα παιδιά το έγκλημα της χρήσης αλκοόλ στην οδήγηση.
Η κ. Ράλλη ανέφερε: "Όντως , τα διδάγματα είναι μείζονος σημασίας κατά την εκπαίδευση των παιδιών στο χώρο και είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι , αφού καταφέραμε την επαναλειτουργία του πάρκου. 
Ωστόσο , σήμερα η χαρά μας ήταν ακόμα μεγαλύτερη , αφού, εκτός από τα σχολεία του Δήμου μας και του Νομού μας , φιλοξενήσαμε και μαθητές από το Δημοτικό Σχολείο Βοχαϊκού του νομού Κορινθίας ! 
Η επίσκεψη των μαθητών και των εκπαιδευτικών συνεχίστηκε και στην πόλη μας , επομένως το πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής προσφέρει πολλαπλά οφέλη και στον τόπο και στην οικονομική ζωή αυτού.

 Ευχαριστίες θερμές , για ακόμα μία φορά ,στον Αστυνομικό Διευθυντή Αργολίδας κ.Ευάγγελος Πιπέρης , στον ακούραστο Διοικητή του Τμήματος Τροχαίας Ναυπλίου κ. Κώστα Θάνο και σε όλο το προσωπικό του τμήματος για την σημαντικότατη αρωγή τους και παρουσία τους . 

Με στόχους και όνειρα συνεχίζουμε..."
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ