ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

Κόμβος Κρανιδίου - Πορτοχελίου: Προχωρούν οι εργασίες

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:42:00 μ.μ. | | | |
Γιάννης Γεωργόπουλος
Ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, κ. Ιωάννης Γεωργόπουλος, επισκέφτηκε την Τρίτη 15 Μαρτίου, το σημείο όπου γίνονται οι εργασίες για την κατασκευή του κόμβου στον Περιφερειακό δρόμο Κρανιδίου Πορτοχελίου, με σκοπό να ενημερωθεί και να διαπιστώσει την πρόοδο των εργασιών.


Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο χώρο, ο Δήμαρχος ενημερώθηκε από τους αρμόδιους και τους επιβλέποντες μηχανικούς για την εξέλιξη και το χρονοδιάγραμμα των εκτελούντων έργων.
Υπενθυμίζεται ότι οι εργασίες του έργου «Κατασκευή του κυκλοφοριακού κόμβου στην έξοδο από Κρανίδι προς Πόρτο Χέλι», ξεκίνησαν προ ολίγων ημερών και συνεχίζονται με γοργούς ρυθμούς έτσι ώστε ο ανάδοχος του έργου να το παραδώσει όσο το δυνατόν νωρίτερα απ’ ότι προβλέπει η σύμβασή του.
Παρόντες στο σημείο των εκτελούμενων έργων ήταν ο Δήμαρχος Ερμιονίδας, ο επιβλέπων μηχανικός της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Αργολίδας, ο ανάδοχος εργολάβος και η προϊσταμένη της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Ερμιονίδας, οι οποίοι εξέφρασαν τη χαρά και την ικανοποίησή τους για τους ταχείς ρυθμούς με τους οποίους εξελίσσονται οι εργασίες για την υλοποίηση του έργου.
Τέλος, σημειώνεται ότι η κατασκευή του Κόμβου αποτελεί ένα έργο πνοής για τον τόπο μας, αφού η ολοκλήρωση και παράδοσή του στο οδικό δίκτυο θα συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στην ασφαλέστερη μετακίνηση και εξυπηρέτηση των δημοτών και των επισκεπτών του Δήμου Ερμιονίδας.

Γραφείο Δημάρχου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ