ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Τόλης Κοΐνης: Ένα θερμό ευχαριστώ

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:32:00 π.μ. | |
Παράσταση 200 χρόνια ελεύθερο Ανάπλι
Ένα θερμό ευχαριστώ σε όλους όσους μας βοήθησαν και πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση για την 25η Μαρτίου, αφιερωμένη φέτος για τα 200 ΧΡΟΝΙΑ από την ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΠΛΙΟΥ.

Ξεκινάω από τα παιδιά του 1ου Δημοτικού σχολείου Ναυπλίου. Για σκεφθείτε λιγάκι τα εντεκάχρονα απέδωσαν τέλεια τους ρόλους τους, μπροστά σε κοινό μεγάλων (πάνω από 400 άτομα!!!). Μας συγκίνησαν. Παρόλο τον ήλιο πού έκαιγε, παρόλο που είχαν συμμετάσχει νωρίτερα στην παρέλαση. Παρόλο που ήταν ντυμένα με παραδοσιακές στολές. Ήταν άψογοι και άψογες.

Συνεχίζω με τις κυρίες τις δικές μου, του 1ου Λυκείου Ναυπλίου. Σε αντίθεση με το σύστημα που τις θέλει μόνο να αποστηθίζουν και να εξετάζονται (μια τεστ, μια διαγώνισμα, μια Τράπεζα Θεμάτων) στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων και στήριξαν την εκδήλωση.

Τους καθηγητές και τους δασκάλους των σχολείων που στάθηκαν αρωγοί στην όλη προσπάθειά μας (ιδιαίτερα στη Δ/ντρια του Λυκείου κ.Σοφία Πανταζή, που πήρε πάνω της το ανέβασμα της παράστασης και τον Γιάννη Δαβάκο με την καλλιτεχνική του πρόσκληση).
Τον ΔΟΠΠΑΤ (σύμπαντα… από την Πρόεδρο κ. Μαρία Ράλλη και όλα τα μέλη και τους υπαλλήλους) για την υλικοτεχνική (και όχι μόνον ενίσχυση).
 
Τις δύο φοιτήτριες από το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου Τμήμα Θεατρικών Σπουδών (κυρίες Κατσούλη και Μενάγια) για την βοήθεια που μας πρόσφεραν (η μια κόλλησε και κορωνοϊό, της ευχόμαστε περαστικά!).

Μεγάλο ευχαριστώ απευθύνουμε στους γονείς των παιδιών. Είναι οι αληθινοί ήρωες. Μας βοήθησαν μέχρι απρόβλεπτου σημείου. Απέδειξαν σε όλη τη Ναυπλιακή κοινωνία την αγάπη και τις αρχές με τις οποίες μεγαλώνουν τα παιδιά τους.

Τέλος, στους συναδέλφους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Ναυπλίου για την φοβερή σκηνοθετική προσπάθεια που έκαναν (Το να συντονίσεις 60!!!!! παιδιά δεν είναι εύκολο πράγμα). Την κ. Καλογεροπούλου (Η Νανά είναι σταθερή αξία) και τον Στέλιο τον Καρατάσο, που πήρε ένα κείμενο δύσκολο και το μετέφερε έτσι ώστε να παίζουν τα παιδιά με απόλυτη φυσικότητα (απόδειξη αμοιβαίας αγάπης δασκάλου και μαθητών).

Και να μην ξεχάσω… του Ίσσαρη την κομπανία, για τα τέλεια ηχεία… και του χρόνου με υγεία!

Τόλης Κοΐνης
Καθηγήτης 1ου Λυκείου Ναυπλίου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ