ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Την Αργολίδα θα επισκεφθεί η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 6:50:00 μ.μ. | |
Μίνα Γκάγκα
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες την Τετάρτη 23 Μαρτίου μετά από πρόσκληση του βουλευτή Αργολίδας Γιάννη Ανδριανού θα επισκεφθεί την Αργολίδα η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα.

Η κυρία Γκάγκα θα επισκεφθεί τα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου ώστε να ενημερωθεί από την Διοίκηση για τα ζητήματα που απασχολούν τα δυο Νοσοκομεία.

Η Ιατρός κ. Μίνα Γκάγκα (MD, PhD) σπούδασε στο ΕΚΠΑ, ειδικεύθηκε στην Πνευμονολογία στην Πνευμονολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών και εν συνεχεία εξειδικεύτηκε στην Αλλεργιολογία και Κλινική Ανοσολογία στο Imperial College και στο Royal Brompton Hospital του Λονδίνου.

Υπήρξε Επίκουρη Καθηγήτρια στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Διευθύντρια της 7ης Πνευμονολογικής Κλινικής και του Κέντρου Άσθματος στο Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία», όπως επίσης και Διευθύντρια Ιατρικής Υπηρεσίας του Νοσοκομείου, τόσο με κλινικό όσο και με εκπαιδευτικό ρόλο.

Επιπλέον, έχει διατελέσει Γενική Γραμματέας και Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Πνευμονολογικής Εταιρείας, Γραμματέας του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Διαπίστευσης στην Πνευμονολογία (ΕΣΔΠ) και Σύμβουλος στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (Π.Ο.Υ.).

Συμμετείχε δε ενεργά ως κύριος ερευνητής σε πολλαπλές κλινικές δοκιμές, ενώ είναι και μέλος των ομάδων για την ανάπτυξη κατευθυντήριων γραμμών για το άσθμα και τον καρκίνο του πνεύμονα, τομείς στους οποίους έχει πλήθος δημοσιεύσεων.

Στις 31 Αυγούστου 2021 ανέλαβε Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας.
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ