ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2022

ΣΥΡΙΖΑ Ναυπλίου προς ΔΗΜ. ΤΟ. Ναυπλίου της Ν.Δ.: Οι μικροί "Άριστοι" Γκαιμπελίσκοι

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 2:06:00 μ.μ. | | |
ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ
Η γνωστή τακτική των επιθέσεων με προσωπικούς χαρακτηρισμούς και η προσπάθεια αποδόμησης προσωπικοτήτων δεν τιμά τους τοπικούς εκπροσώπους του κυβερνώντος κόμματος της Νέας Δημοκρατίας.

Αυτή χρησιμοποιείται μόνο όταν τελειώνουν τα πολιτικά επιχειρήματα και γίνεται εμφανής η
προσπάθεια μετάθεσης του ουσιαστικού διαλόγου, σε θέματα που δεν ενδιαφέρουν
κανέναν.

Ο γκαιμπελισμός εμφανίζεται όταν δεν έχεις να προτάξεις και να παρουσιάσεις πολιτικό
λόγο.

Όταν η μαύρη προπαγάνδα προσπαθεί να υποκαταστήσει την δημοκρατική λειτουργία.

Τα «έργα» σας είναι γνωστά και πλέον εμφανή στην κοινωνία.

Πολύ περισσότερο στους απλούς πολίτες και κυρίως στους μικρούς επιχειρηματίες. Διδάξατε προγραμματικό λαϊκισμό, κυβερνητική αναλγησία, απευθείας αναθέσεις σε ημέτερους, παράκαμψη θεσμικών δημοκρατικών οργάνων στους Δήμους, προκηρύξεις εκτός ΑΣΕΠ, αδιαφανείς προσλήψεις γαλάζιων στελεχών, δημιουργία στρατιάς καλοπληρωμένων golden boys και μετακλητών, ξεπούλημα και απαξίωση Δημόσιων δομών, διαχειριστική ανεπάρκεια σε στιγμές έκτακτων φαινομένων, πολιτικές αύξησης του δημόσιου χρέους με παράλληλο πλουτισμό μερικών φίλων, ανικανότητα προστασίας του δημόσιου συμφέροντος και τόσα άλλα .

Όμως επιμένετε ότι στηρίζετε τους πολίτες της χώρας!

Πετύχατε αύξηση των λουκέτων των επιχειρήσεων, την δεύτερη υψηλότερη ανεργία στην Ευρωζώνη, στραγγαλισμό των επιχειρήσεων με τα παρατεταμένα κλεισίματα, επιλεκτική παροχή της επιστρεπτέας προκαταβολής, ασφυξία στην τραπεζική χρηματοδότηση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, αύξηση των λειτουργικών εξόδων των επιχειρήσεων, την ψήφιση του «ΑΝΤΙαναπτυξιακού νόμου», τα άφαντα για τις ΜΜΕ χρήματα του Ταμείου Ανάκαμψης, 68% μείωση του τουρισμού σε σχέση με το 2019 και πολλά άλλα.

Αποδομήσατε το ΕΣΥ πληρώνοντας τους ήρωες υγειονομικούς με χειροκρότημα, ξεπουλήσατε τη ΔΕΗ, κλείσατε τις λιγνιτικές μονάδες, αδυνατείτε να προστατέψετε τα ελληνικά νοικοκυριά από το κύμα της ακρίβειας και καταφέρατε να γίνει ο Πρωθυπουργός των Αρίστων «τραγούδι» στα χείλη των ανθρώπων που αγανακτούν.

Βρείτε πρώτα δυο λόγια συμπαράστασης σε όσους ανοίγουν τους νέους λογαριασμούς ρεύματος και μετά ασχοληθείτε με αυτούς που σας κάνουν σκληρή κριτική.

Μπορεί να επιμένετε ότι στηρίζετε τις ελληνικές επιχειρήσεις που πλήττονται!

Αλλά μόνο στα λόγια…

ΘΕΜΑΤΙΚΗ Τ.Α.OM ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ