ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΘΕΣΕΙΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΕΥΧΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Γυναίκα νοσηλευεται στο Νοσοκομείο μετά από επίθεση πιτμπουλ στα Λευκάκια Ναυπλίου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 1:11:00 μ.μ. | | | | |
Ασθενής
Τον απόλυτο εφιάλτη βίωσε μία γυναίκα και ένας άνδρας, που έσπευσε να την σώσει, όταν η πρώτη δέχθηκε επίθεση από σκυλί στα Λευκάκια Ναυπλίου την Τετάρτη 23 Μαρτίου.

Το περιστατικό σύμφωνα με πληροφορίες έγινε όταν η 60χρονη περίπου γυναίκα περνούσε με μηχανάκι έξω από σπίτι ιδιοκτήτη πιτμπουλ, όταν δέχθηκε την επίθεση από το σκυλί που σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες περιφερόταν ελεύθερο.

Η άτυχη γυναίκα δέχθηκε δαγκώματα από το μεγαλόσωμο σκυλί προκαλώντας της σοβαρά τραύματα. Τις απελπισμένες φωνές της, που καλούσε σε βοήθεια, άκουσε περαστικός που έσπευσε να την βοηθήσει και ο οποίος τραυματιστηκε και αυτός από το πιτμπουλ.

Τελικά το σκυλί κατάφεραν να το απομακρύνουν χρησιμοποιώντας κάποιο ξύλο που βρέθηκε στο σημείο. 

H γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου καθώς είχε υποστεί εκτεταμένα τραύματα και νοσηλεύεται, ενώ και ο άνδρας χρειάστηκε ιατρική φροντίδα για το τραύμα του.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί η αστυνομία σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η οποία έχει ενεργήσει για την διαδικασία που προβλέπει ο νόμος.  

Φώτο αρχείου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ