ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2022

Τ. Θεοδωρικάκος: Οι γυναίκες της ΕΛΑΣ στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του εγκλήματος

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 8:34:00 μ.μ. | | |
Τ. Θεοδωρικάκος
Ανάμεσα σε γυναίκες που υπηρετούν σε όλα τα τμήματα της Ελληνικής Αστυνομίας, τίμησε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Στις αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά μάχες για την αντιμετώπιση του εγκλήματος, ο κ. Θεοδωρικάκος μοίρασε λευκά τριαντάφυλλα και τις ευχαρίστησε για την πολύτιμη συμβολή τους, ιδίως σε ευαίσθητες υπηρεσίες, όπου η γυναικεία ματιά και προσέγγιση παίζει ιδιαίτερο ρόλο, όπως στις περιπτώσεις αντιμετώπισης περιστατικών ενδοοικογενειακής βίας, ηλεκτρονικού εγκλήματος και παραβατικότητας ανηλίκων.

«Ανήκετε στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του εγκλήματος. Στην Ομάδα ΔΙΑΣ, στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, στην Οικονομική Αστυνομία, στα γραφεία ενδοοικογενειακής βίας, στην ΟΔΟΣ, στην Τροχαία, στα αστυνομικά τμήματα, παντού! Βρίσκεστε απέναντι σε κάθε απειλή. Ιδιαίτερα, σε ευαίσθητες υπηρεσίες όπου η γυναικεία ματιά κάνει τη διαφορά. Κάθε ημέρα είστε με τους συναδέλφους σας στο καθήκον. Στην υπηρεσία της ασφάλειας του πολίτη και της πατρίδας μας», τόνισε ο υπουργός σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε προς τιμή των γυναικών της ΕΛΑΣ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

«Είναι μια δύσκολη αποστολή και κρίσιμη για την ελευθερία και την ευημερία όλων», προσέθεσε ο κ. Θεοδωρικάκος. «Η επιλογή σας, σας τιμά. Συνεχίζετε τη μακρά παράδοση προσφοράς της Ελληνίδας στην κοινωνία μας. Απευθύνομαι στις πάνω από 7.500 Ελληνίδες αστυνομικούς που υπηρετούν όχι μόνο στην Αττική αλλά και σε όλη την χώρα, οι οποίες έχουν καθοριστικό ρόλο στη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών».

Ακόμη, ο υπουργός δήλωσε ότι είναι αποφασισμένος να στηρίξει τις γυναίκες για να αποκτήσουν νέους ισχυρούς ρόλους μέσα στην ΕΛΑΣ.

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στα social media ο κ. Θεοδωρικάκος έγραψε: «Γυναίκες της ΕΛΑΣ, σας ευχαριστώ! Γιατί είστε στην πρώτη γραμμή αντιμετώπισης του εγκλήματος. Παντού! Σε όλες τις υπηρεσίες. Απέναντι σε κάθε απειλή. Στο καθήκον για την ασφάλεια του πολίτη και της πατρίδας μας. Σήμερα εκτός από τις ευχές για την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, συζητήσαμε και πολλά θέματα που αφορούν τις γυναίκες που υπηρετούν στην Ελληνική Αστυνομία».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ