ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

Ναύπλιο: Θρήνος στο "ΦΟΥΓΑΡΟ" για την απώλεια του Οδυσσέα Κυριακόπουλου

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:50:00 μ.μ. | | |
Οδυσσέας Κυριακόπουλος
Με βαθιά οδύνη, αποχαιρετούμε τον Οδυσσέα Π. Κυριακόπουλο, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 69 ετών, την Κυριακή 20 Μαρτίου 2022, στο σπίτι του στην Αθήνα.

Πολυμήχανος ως Οδυσσέας, διέγραψε μία εξαιρετικά επιτυχημένη διαδρομή στην ιστορία του ελληνικού επιχειρείν, την οποία σφράγισε με ήθος, πνεύμα πρωτοπορίας και αποφασιστικότητα. Επιπλέον, η κοινωνική και πολιτιστική του προσφορά ήταν τόσο σημαντική, όσο και αθόρυβη.

Όπως δήλωσε και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, «η απώλειά του αποδίδει στην έκφραση «δυσαναπλήρωτο κενό» το πλήρες νόημά της. Γιατί ο Οδυσσέας είχε πολλά ακόμη να δώσει στην οικονομία και την κοινωνία του τόπου, καθώς συνδύαζε την επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία με το ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους. [...] Ήταν ένας άξιος Έλληνας και ένας ολοκληρωμένος πολίτης».

Ο Οδυσσέας Κυριακόπουλος στήριξε το εγχείρημα του Φουγάρου από τα αρχικά του βήματα, ως ιδρυτικό μέλος της «Ανθός ΦΟΥΓΑΡΟ ΑΜΚΕ» και ως μέλος του ΔΣ της «ΦΟΥΓΑΡΟ ΑΕ», εμπνεόμενος από το όραμα της αδελφής του, Φλωρίκας Κυριακοπούλου, ιδρύτριας και CEO του Φουγάρου.

Εκφράζουμε τα πιο βαθιά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους κοντινούς του ανθρώπους. Ευχόμαστε η παρακαταθήκη του και το έργο της ζωής του να τους δίνει δύναμη και έμπνευση στη δικιά τους πορεία.

Η ομάδα του Φουγάρου
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ