ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Αργολίδα καιρός: Χιονοπτώσεις στα ορεινά, βροχή με χιονόνερο σε πιο χαμηλά υψόμετρα

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:49:00 π.μ. | | | | |
Κακοκαιρία Φίλιππος
Τις χαμηλότερες θερμοκρασίες των τελευταίων τουλάχιστον 10 ετών για τον μήνα Μάρτιο καταγράφουν οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr στη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη η κακοκαιρία "Φίλιππος". 

Οι χιονοπτώσεις το πρωί της Πέμπτης 10 Μαρτίου 2022 εντοπίζονται ακόμη και σε πεδινές περιοχές της Αν. Θεσσαλίας, των Β. Σποράδων, της Εύβοιας και πάνω από τα 200-300μ υψόμετρο στην υπόλοιπη Στερεά Ελλάδα.
Ο πρώτος χάρτης δείχνει τα προβλεπόμενα ύψη βροχής και την ένταση των χιονοπτώσεων τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 10/3. 

Ο κύριος όγκος των βροχοπτώσεων και χιονοπτώσεων προβλέπεται να επηρεάσει την Κεντρική Μακεδονία, την Αν. Θεσσαλία, την Αν. Στερεά Ελλάδα, την Αν. Πελοπόννησο και τη Δυτική Κρήτη. 

Στις περισσότερες περιοχές τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν αργά το απόγευμα και τις βραδινές ώρες της Πέμπτης 10/3
Ο επόμενος χάρτης δείχνει την πρόγνωση του αριθμητικού μοντέλου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών/meteo.gr για τις καιρικές συνθήκες στο οδικό δίκτυο που θα επικρατήσουν το απόγευμα της Πέμπτης 10/3 στα ανατολικά ηπειρωτικά τμήματα της Πελποννήσου.

Σε περιοχές της Αργολίδας οι χιονοπτώσεις που ήδη σημειώνονται πάνω από τα 200μ υψόμετρο θα συνεχιστούν μέχρι αργά το απόγευμα και το βράδυ προβλέπεται να σταματήσουν. 

Πηγή: meteo.gr 
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ