ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022

Τι είδους φάρμακα και ιατρικό υλικό συγκεντρώνει η Π.Ε Αργολίδας για την Ουκρανία (λίστα)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:11:00 μ.μ. | | | |

Άμαχοι
Συνάντηση έγινε την Τετάρτη 9 Μαρτίου στα γραφεία της Π.Ε. Αργολίδας στην οποία παρευρέθησαν ο Αντιπεριφερειάρχης κος Δημήτριος Σχοινοχωρίτης, ο Πρόεδρος του ΠΕΣΥ κος Ιωάννης Μαλτέζος, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος κος Ιωάννης Μαντζούνης, ο Γενικός Δ/ντής Δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Πελ/σου κος Βασίλειος Διαμαντόπουλος, ο Προϊστάμενος Δημόσιας Υγείας της Π.Ε. Αργολίδας κος Γεώργιος Καραφωτιάς, η κα Αριστέα Κατσουλάκου Πρόεδρος Φαρμακευτικού Συλλόγου Αργολίδας, ο Πρόεδρος Οδοντιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κος Δ. Παπαδημόπουλος, ο Γ.Γ. Ιατρικού Συλλόγου Αργολίδας κος Γ. Δωροβίνης και ο Ιατρός της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας Π.Ε. Αργολίδας κος Δ. Χαραλαμπάκης, λόγω της ανθρωπιστικής κρίσης του πολέμου στην Ουκρανία.


Από τη συνάντηση προέκυψε η μεγάλη ανάγκη για φάρμακα και φαρμακευτικό υλικό που τόσο η Περιφέρεια όσο και οι Σύλλογοι θα φανούν αρωγοί. Σημαντική είναι και η συμμετοχή κάθε πολίτη με την συνδρομή του με κάθε απαραίτητο υλικό.

Η συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί στο Διοικητήριο της Π.Ε. Αργολίδας καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες από 08:00 έως 15:00 μέχρι τις 21-03-2022 ημέρα Δευτέρα υπό την εποπτεία των Συλλόγων.

Μετά το πέρας της συλλογής το υλικό θα παραδοθεί μέσω του Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στην δοκιμαζόμενη περιοχή.

Επισυναπτόμενη λίστα, (σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ε.Σ.):

Αντιπυρετικά, Φυσιολογικοί οροί και αμπούλες

Κολλύρια (ενυδατικά)

Γάζες αποστειρωμένες – επίδεσμοι ελαστικοί – λευκοπλάστ

Σπρέι επούλωσης τραυμάτων

Αλοιφές για εγκαύματα (όχι φτιαχτές)

Συσκευές ορών για ενδοφλέβια χρήση

Σύριγγες όλων των μεγεθών

Ιατρικές μάσκες – γάντια

Απολυμαντικά – betadine – hibitane – οινόπνευμα

Θερμόμετρα (ηλεκτρονικά)

Αιμοστατικά (γάζες, spray, κρέμες)
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ