ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022

Με μεγάλη συμμετοχή η δράση της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας για δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο (βίντεο)

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 11:44:00 π.μ. | | |
Εξετάσεις
Η Κινητή Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας (Ε.Α.Ε) βρίσκεται σήμερα Δευτέρα 28 Μαρτίου 2022 στον αύλειο χώρο της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αργολίδας, στο Ναύπλιο όπου διενεργεί δωρεάν προληπτικό μαστογραφικό έλεγχο.
Ο δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος πραγματοποιείται σε γυναίκες από την περιοχή της Αργολίδας ύστερα από πρόσκληση της Τοπικής Διοίκησης Αργολίδας/ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών στην Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία.
Πρόκειται για μία ακόμα δράση φιλανθρωπικού χαρακτήρα από την Τοπική Διοίκηση Αργολίδας/ Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, που δίνει τη δυνατότητα σε γυναίκες που το έχουν ανάγκη να υποβληθούν εντελώς δωρεάν σε μαστογραφικό έλεγχο.
Ο μαστογραφικός έλεγχος γινεται σε γυναίκες με ηλικίες από 40 έως 70 ετών και προϋπόθεση είναι να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες, να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό και να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν - 5 ημέρες μετά).
Για την πολύ σημαντική αυτή δράση μίλησε στην κάμερα των Αργολικών Ειδήσεων, ο Πρόεδρος Αθανάσιος Κατσιγιάννης και η Γενική Γραμματέας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Αργολίδας Βεϊσάκη Σοφία:
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ