ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ
ΕΙΔΗ ΟΙΚΟΔΟΜΗΣ
ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑ
ΕΜΠΟΡΙΟ ΦΡΟΥΤΩΝ - ΛΑΧΑΝΙΚΩΝ

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος στην Μίνα Γκάγκα: «Άμεση και επιτακτική ανάγκη η τοποθέτηση παιδιάτρων και στα δύο νοσοκομεία»

ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ | 9:51:00 π.μ. | | |
Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Κωστούρος - Μίνα Γκάγκα
Συνάντηση με την Αν. Υπουργό Υγείας κα Μίνα Γκάγκα είχε ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος στα πλαίσια της επίσκεψης της Υπουργού στα νοσοκομεία της Αργολίδας.
Μετά το τέλος της συνάντησης ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ.Κωστούρος προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Είχαμε μια ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συνάντηση με την αναπληρώτρια υπουργό Υγείας Μίνα Γκάγκα με την οποία συζητήσαμε εκτενώς για ζητήματα που αφορούν την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια παροχή υπηρεσιών υγειονομικής περίθαλψης για τους μόνιμους κατοίκους αλλά και για τους χιλιάδες επισκέπτες του Νομού Αργολίδας.
Ως υποχρέωση μου απέναντι στους συμπολίτες του Νομού μας έθεσα στην Υπουργό όλα εκείνα τα θέματα που δημιουργούν αρρυθμίες στην λειτουργία του Γενικού Νοσοκομείου Αργολίδος και του Νοσοκομείου Ναυπλίου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να ληφθεί μέριμνα για τη ακόμη καλύτερη στελέχωση νοσηλευτικού και ιατρικού προσωπικού θέτοντας όμως ως άμεση και επιτακτική ανάγκη την τοποθέτηση παιδιάτρων προκειμένου να υπάρχει συνεχής παρουσία τους και στα δύο νοσοκομεία έτσι ώστε να εξυπηρετούνται οι νέοι γονείς και να μην αναγκάζονται να καταφεύγουν είτε σε ιδιώτες είτε σε νοσοκομεία εκτός του Νομού μας.

Ανανεώσαμε την επικοινωνία μας το προσεχές διάστημα προκειμένου να συνεχιστεί ο γόνιμος διάλογος για τη διαφύλαξη και την προστασία της δημόσιας υγείας».
ΑΡΓΟΛΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ι ΚΤΕΟ ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ ΣΑΛΑΠΑΤΑΣ